Muži a nákupy. Riziková kombinace
Ilustrační foto: ingimage.com

Muži a nákupy. Riziková kombinace

2. 2. 2018

Když jde muž nakupovat, přináší to kuriózní situace. Často přinese to, pro co nešel. To, co je doma potřeba, zapomněl koupit. Přichází znechucen, znaven. Muži a nakupování, to fakt nejde dohromady.

muži nákupy
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Ahoj Zuzanko, zdravím.
Zuzana Pivcová
Z minulých zkušeností vím, že muži jdou rádi většinou jen do speciálních obchodů technického či kutilského rázu. Možná ještě do potravin, ale tam popadnou od potřebného druhu to první na ráně, ne aby porovnávali ceny, složení atd. Nemají rádi hypermarkety a utrpením jsou pro ně celá obchodní centra. Ale podotýkám, že mluvím o svých zkušenostech, které nebudou stejné s ostatními. Ostatně, já obecně nakupuji také nerada. Vystačím si s několika oblíbenými obchody, např. se zdravou výživou. :-D Haničko, z Tebe tu mám radost, že ses zase objevila.
Hana Šimková
Jak ráda bych na větší nákupy použila muže a bylo by mi jedno, jak dalece protestuje. Bohužel ale žádného nemám a tak musím všechno i když sotva můžu, přitáhnout domů sama.
Miluše Hasenohrlová
Můj manžel velmi rád nakupuje, projde všechny obchody, ví kde je jaká sleva,prostě jeho potěšení. To já jsem pravý opak. Takže,kdo u nás nakupuje ????
Jana Šenbergerová
Měla jsem asi štěstí, protože jsem narazila hned na dva muže, kteří uměli nakupovat. Ten první raději nakupoval sám, ten druhý mě bere s sebou jen jako poradce, kdyby se nemohl rozhodnout, čemu dám přednost. Takže jsem to já, kdo jen tak bloumá a občas přikyvuje. Mně to náramně vyhovuje, nakupování mě nebaví. :-)
Zdenka Jírová
Znám z vlastní zkušenosti. Velmi výstižný článek.
František Pašingr
Protože vařím, tak nemám problém nakupovat potraviny. Baví mne i nakupování, ale v jiných obchodech než ženy. TJ. Antikvariáty, starožitnosti, bazary, potřeby pro kutily apod.
Věra Ježková
Hezké téma. Můj přítel nakupuje rád. Někdy. A nelze předem odhadnout, kdy to bude. Spolu chodíme občas do super/hypermarketů. Tam přicházím vybavena seznamem a připravena nakoupit jen podle něj. V lepším případě má přítel potřebu prohlédnout si vše, co tam mají. Budiž, aspoň to uvidím také. I když brát do ruky každou druhou věc by nemusel. V případě horším se mě neustále ptá, co ještě chci, a vyvolává tak ve mně nepříjemný pocit, že ho zdržuju. Nakoupit ale umí i sám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%