Foto: autorka
Narozeniny mé maminky
5. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
5.2.2018 12:39
Také už jen vzpomínám na svoji maminku - dožila se ve zdraví 92 let. Vaší mamince přeji hodně zdraví a spokojenosti tak jako celé rodině...
Dana Tomanová
5.2.2018 12:09
Moc hezké vyznání, Alenko. Maminka je fešanda, přeji hodně zdraví a ještě hodně láskyplných let.
Libor Farský
5.2.2018 11:47
Krásná maminka - má být po kom. Blahopřeji k narozeninám a přeji i nadále pevné zdraví.
Alena Vávrová
5.2.2018 11:47
Ahoj Alenko, dík za krásný článeček. Vyřiď i ode mne mamince srdečné blahopřání. Stále jí to moc sluší a přejí jí - i vám jako rodině - ještě mnoho krásných láskyplných společných let. Já již bohužel také svoji milovanou maminku předlouho nemám.
Eva Mužíková
5.2.2018 10:56
Alenko, Tvá slova patřící mamince jsou plná lásky. Přeji celé vaší rodině prožití ještě hodně společných let, ve zdraví a tak nádherném vztahu.
Marie Doušová
5.2.2018 09:45
Maminka je a vždy bude jen jedna a proto ji máme všichni v srdci. Vaší mamince přeji ještě hodně zdraví , spokojenosti a hodně dní , které s maminkou budete prožívat.Krásné foto a maminka tam je krásná.
Hana Rypáčková
5.2.2018 09:18
Už jen vzpomínám, Alenko. Maminka má nedožila 91 let. Přeji tvé ještě hodně hezkých chvil s milující rodinou.
Zuzana Pivcová
5.2.2018 09:13
Alenko, maminka je stále kouzelná, a když ji porovnávám s nějakým dřívějším článkem, asi se ani nijak nezměnila. Je to vzácný dar. Bohužel život někdy dává a jindy bere, což víte sama nejlépe. Tak ještě hodně šťastných společných chvil. Já se s maminkou rozloučila už v roce 1977.
Jitka Chodorová
5.2.2018 09:07
Alenko, úplně jsi mě dojala, přeji tvé mamince hlavně hodně zdravíčka, a vám všem, ať vám to štěstíčko ještě dlouho vydrží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci