Foto: autorka
Karlíci po třech měsících
9. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
11.2.2018 19:11
Děvčata a Liborku moc děkuji za komentáře. Taky bych ráda slepičku na vajíčka a kohoutka na další chov.To se ovšem dozvíme až za pár týdnů.To s rovnání s Čapkem mě odrovnalo,Já takový "nepsavec".Přesto děkuji.
Lidmila Nejedlá
10.2.2018 15:47
Z názvem "vomáčky" jste mě dostali. Bába těch Karlíků se asi spustila s nějakým bělochem, kropenka za to nemůže.
Jana Šenbergerová
10.2.2018 14:27
Před omáčkou bych dala přednost vajíčkům, ale krmíte a staráte se vy, takže to zůstane na vás. :-)
Marie Seitlová
10.2.2018 09:53
Děkuji za další reportáž o Karlících, jsi super pečovatelka, ale chybí jim sluníčko a travička. Těším se na pokračování.
Anna Čípová
9.2.2018 20:42
Děkuji za reportáž. Vzpomněla jsem si na svoji babičku, jak nahřívala kuřátka na peci, když se dopekl chléb.
Alena Tollarová
9.2.2018 20:28
Už jsem čekala na pokračování této historie. Jeden Karlík ubyl, ale to je zkrátka příroda. A jsem zvědavá jak to bude dál.
Eva Mužíková
9.2.2018 20:04
Miluško, já bych typovala, že Karlíci jsou párek. Máš je opečovávané ze stran kvočny, která je ještě zahřívá, ale jak je vidět, žijí v dobrých podmínkách, což je vaše zásluha. Díky za informaci.
Zuzana Pivcová
9.2.2018 17:40
Škoda toho jednoho drobečka, ale i tak to vypovídá o síle života. A je to také hodně vaší zásluhou.
Naděžda Špásová
9.2.2018 17:31
Mílo, Ten kohout je frajer. A tvoje péče je fakt chválihodná. Karlíci za tebou budou chodit jako pejsci, počkej. Neboj, oni se určitě vybarví. Tak zase příště. :-)
Lenka Hudečková
9.2.2018 17:31
Miluško, s kury nemám žádné velké zkušenosti, ale třeba se Karlíci ještě vybarví??? Hezky jsi to napsala...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci