Olga Škopánová
12.2.2018 08:10
Co má ubohý spotřebitel dělat když odborníci každou chvíli mění svá doporučení? Máslo ne máslo ano cukr ano nebo radši ne musli rozhodně ano ale pokud možno ne zase moc.
Dagmar Bartušková
12.2.2018 04:46
Nechutnají mi light jogurty ani sýry. Je to blaf. Brr! I když se v jídle trochu krotím, občas skočím do "mekáče" na hranolky s kousky kuřete a chilli omáčkou, v dobré jídelně zakrojím do pěkně prorostlého bůčku nebo plněných bramborových knedlíků s uzeninou, kysaným zelím, polité na sádle dozlatova osmaženou cibulkou. jdu i do sladkého. Ale všeho s mírou.
Milan Sova
11.2.2018 22:55
Vyrobit kvalitní nízkotučný sýr je větší umění než vyrobit klasický ;–) jenže pořád je to sýr. To znamená mléko, kulturu, syřidlo sůl. Nic víc, nic míň nepotřebujete :-)
Dana Puchalská
11.2.2018 07:11
Ovšem nejhorší je tzv. móda bezlepkových jídel. Člověk, který je zdráv a skutečně nemá celiakii si tímto způsobem zadělá i na další nemoci.Lepší je jíst to,na co jsme zvyklí a nevrhat se hlava nehlava do všelijakých podivných dietních nesmyslů. Ale je to prostě trend a podle mně je to hloupost.
Eva Balúchová
10.2.2018 22:39
Opravdu musí každého napadnout otázka:Kdo se v tom má vyznat?Takže jím téměř všechno,ale s mírou.
Alena Tollarová
10.2.2018 18:50
Jednou se doporučují třeba vejce, pak zase ne, pak zase jo. Sádlo a další potraviny také. Takže podobná doporučení beru s rezervou a jím to, co mi chutná. Takový smetanový jogurt žádný light nenahradí a pěkně upečený bůček s kysaným zelím?
Zdenka Jírová
9.2.2018 23:13
Naprosto pravdivý článek. Než vyhledávat tzv. zdravé potraviny, které zdravé nejsou, je normálnější jíst vše s mírou a držet se přísloví: Jez do polosyta, pij do polopita a budeš živ dlouhá léta.
Oldřich Čepelka
9.2.2018 18:56
Vážení, v ČR jsou určitě tisíce, možná desetitisíce lidí, kteří si vydělávají tím, že podvádějí ostatní. Cpou do jídla nekvalitní suroviny a náhražky, malují nepravdivé obaly, kterými chtějí vzbudit falešný dojem o výrobku, vymýšlejí manipulativní hesla, která nás mají zmást, vybírají jen informace o několika výhodách (většinou cena) a zamlčí všechny podstatné nevýhody a nedostatky. Kdo to dělá? Kdo se tím živí? Bohužel asi i někteří naši sousedé, známí a nedejbože vlastní děti. Bylo by zajímavé slyšet, jak večer přijde chlap domů a řekne: „Tak se mi zas dnes ženo povedlo obalamutit takových 20 lidí. Budou prémie.“ – „No ty seš šikovenj, táto, tak tady máš za to večeři a to se určitě sejdeme v posteli.“ Pohodový večer podvodníka začíná...
Věra Ježková
9.2.2018 15:22
Libore, smůla, co? Já jsem se na light nedala nachytat. Nízkotučné mléčné výrobky mi nechutnají. Ale jogurt nemusí být rovnou smetanový. Některé bílé nelehké jsou taky dobré. A když si do nich dám skořici, jsou skvělé. Hani, dobře jsi udělala. Jsi štíhlá holka, můžeš si to dovolit.
Hana Rypáčková
9.2.2018 15:05
Zastávám názor , že se mají jíst tradiční jídla a proto jsem měla k obědu masopustní koblihy .
Načíst starší příspěvky