Foto: autorka
Masopust u "sousedů"
11. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
12.2.2018 23:28
Eleno, moc hezké fotky. Přesně z nich čiší nádherná atmosféra a skvělá zábava. A hezkým článkem si nám to přiblížila, kdo nemá příležitost se zúčastnit.
Jaroslava Handlová
12.2.2018 21:36
Elenko, z fotek přímo čiší radost. Já jsem se včera také zúčastnila masopustního veselí. V našem městě už mají masopustní průvody tradici - letos se konal již patnáctý. Začínají se řadit vždy u klubu, přímo pod našimi okny. Pak jde maskovaný průvod s doprovodem kapely na náměstí, kde pokračuje veselý, zábavný program. Tradice mám ráda, líbí se mi to. Když nejsem na nějakém výletě, tak se pravidelně zúčastňuji.
Anna Čípová
12.2.2018 20:18
Elenko, vtipná reportáž a ta radost lidí je nakažlivá. V rodném městečku se konaly ostatky se spoustou masek a dokonce byly i alegorické vozy. V Rožnově byl masopust už 3. února ve skanzenu. Nebyla jsem tam, měli jsme rodinnou sešlost.
Lenka Hudečková
12.2.2018 12:06
Elenko, krásná akce, fotky super. My jsme se jednou vyskytli na Masopustu v Úterý, to je tam, kde má Jarmila J. chalupu...taky se nám to líbilo. :-)
Miluše Hasenohrlová
12.2.2018 11:32
Elen,pěkná reportáž a krásné fotky.Škoda, že jsem nikdy na žádném masopustu nebyla.
Dagmar Bartušková
12.2.2018 03:46
Eleno, krásné fotky, muselo být hódně veselo. Masopusni veselí vyhledávám i v Praze, vždycky mě vtáhne do reje.
Zdenka Jírová
12.2.2018 01:51
Ještě nikdy jsem nebyla účastnicí masopustního průvodu ani ho na živo neviděla. To je osud "městských" lidí. Ráda se ale podívám třeba v televizi, jak se lidé baví.
Eva Mužíková
11.2.2018 20:28
Masopust tady v okolí tuším není, mám v krabicích čtyři hezké masky, to bych se vyblla. Díky Eleno, alespoń takto jsem nasála tu krásnou atmosféru.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci