FOTO (kresba): autorka
PRSATÁ ABECEDA - 3. část
14. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Tomanová
14.2.2018 15:44
No prosím, a pak že nejsou nápady. Miluško a Jani, moc pěkně jste se přidaly, děkuji :-))))) K těm mým obrázkům: už jsem hledala, ale při stěhování jsem je někam dobře uklidila, zatím nenašla. Nové nestíhám, protože stále ještě pracuji a na koníčky čas nezbývá.
Jana Šenbergerová
14.2.2018 13:52
Moc povedené - kresby i veršíky. Díky! Jedny se trápí velehorami, jiné zas pláčou nad vyrážkami. A stojí vůbec za zmínku, co podobá se znamínku?
Nechtěla byste nám představit i jiné kresby? Určitě by se nějaké další našly, které by také potěšily. :-)
Dana Tomanová
14.2.2018 13:02
Nojo, Borku, to víš, nechtěla jsem Tě šidit a tak jsem tu abecedu dala téměř celou :-) Baba radí: ale i tak si myslím, že je ještě dostatek prostoru k nápadům na toto téma, zejména od mužů :-)
Libor Farský
14.2.2018 10:42
Tedy Danko, v 1.části jsi uvedla, že je článek věnován mně a já slíbil na konci reagovat vlastním článkem na stejné téma. Představoval jsem si, že nějaké rýmovánky přidám k písmenům abecedy, která vynecháš. Jenže to jsou jen písmena s diakritickými znaménky + W a X, dokonce ani Ž jsi mi neponechala! Tak teď "babo raď". Snad mě něco napadne. Obdivuji Tvé kresby a Tvé výtvarné nadání Ti závidím...
Zuzana Pivcová
14.2.2018 10:30
Já jsem minule napsala, že další velikosti snad musí být už jen umělé, ale zřejmě ne. Pro zasmání to je dobré, i když ve skutečnosti muset nosit takovou zátěž je asi namáhavé. Jenže každému bylo po fyzické stránce něco dáno a zkrátka s tím žít musí. Nemyslím, že by se ty velkorozměrové ženy (až na výjimky) s tím nějak honosily.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci