Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Naděžda Špásová
						16.2.2018 13:58
						Šedivec je u nás dost často, vaše fotky jsou jako vždy super. :-)

Dana Puchalská
						16.2.2018 12:57
						********** jedním slovem paráda. Fotky jsou nádherné.

Drahomíra Stínilová
						16.2.2018 12:38
						Tak krásné zasněžené záběry u nás letos člověk nepořídí. Letos mi to chybí. I zasněžování v Chuchli zrušili, tak si na běžkách ani nevrznu. Moc krásná procházka.

Jana Kollinová
						16.2.2018 11:49
						Pozastavila jsem se u obr. 12, protože jsem viděla zamrzlou  vodoměrku, ale vidění autorky snímku je výstižné. 

Elena Valeriánová
						16.2.2018 11:38
						Aničko, jak já ti rozumím, jsem stejně postižená. Díky za procházku. 

Marie Doušová
						16.2.2018 10:56
						Umíte vybírat krásné pohledy na krajinu v zimním období . Procházka byla určitě fajn. Dík za fotky.!!

Jana Kollinová
						16.2.2018 10:20
						Miluji takové fotografie, jsou nostalgické, tajemné a mohu u nich zimně snít v teploučku pokoje. 

Marie Ženatová
						16.2.2018 10:17
						Aničko díky moc za krásné zimní fotečky...

Zuzana Pivcová
						16.2.2018 09:48
						Když jsem se ráno probudila, tak to u nás na Jižním Městě vypadalo skoro takto.  Teď už je všechno roztáté. V přírodě to ale musí být krásné a šedivec by mi vůbec nevadil. Také jsme to tak v dětství jmenovali.  Tvé fotky jsou krásné a Rožnov také.

Marie Seitlová
						16.2.2018 09:20
						Aničko i v šedivci jsi měla krásnou procházku a umíš se koukat. Fotky super.