FOTO: autorka
Srneček Toník
21. 2. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
22.2.2018 14:06
Příběh je poučný a velmi pěkně napsaný. Jste i se sousedy velice hodní a obětaví lidé. Srneček se u Vás měl krásně a určitě Vám zůstanou vzpomínky na celý život. Fotky ukazují s jakou láskou se srnečkovi věnujete. Moc dojemné.
Lidmila Nejedlá
22.2.2018 09:38
Hanko, to je krásný příběh a vy jste úžasní obětaví lidé. Zasloužíte si medaili za záchranu života.
Jitka Chodorová
22.2.2018 08:48
Pohádkový příběh, plný laskavosti a lidskosti, i když hlavní roli hraje Toník, jen škoda, že se zranil, pohádky končí jinak, ale díky vám všem, kteří jste mu nahradili maminku. Moc dojemné.
Elena Valeriánová
22.2.2018 06:49
Na fotce 1949 je chlapec, držící srnečkovu hlavu v dlaních. Velmi něžné.
Elena Valeriánová
22.2.2018 06:44
To je krásný příběh o lidské laskavosti. Na fotkách je vidět, že byl srneček miláčkem vás všech. Věřím, že děti, které se o něj staraly by nikdy žádnému zvířátku neublížily. Děkuji, že jste se o příběh podělila.
Zdenka Jírová
22.2.2018 01:32
Jste moc hodní. že jste se dokázali postarat o srnečka, který by bez vaší péče zahynul. Mě tyhle příběhy s dobrým koncem vždy dojímají, protože znám i mnoho příběhů , které dobré konce neměly , většinou díky nezodpovědným lidem. Moc mě mrzí, že chudáček neskončil dobře přes veškerou péči, kterou měl.
Marie Seitlová
21.2.2018 22:25
Hani, moc pěkný článek i fotky. Je vidět, že jste se o něj starali s láskou. Škoda, že se zranil.
Hana Polednová
21.2.2018 21:55
Děkuji všem za hezké hodnocení mého článku a jsem moc ráda, že se vám příběh líbil.
Eva Mužíková
21.2.2018 19:00
Hani, děkuji za tak dojemný příspěvek. Na fotkách je zřejmé, že jste o srnečka všichni pečovali s láskou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci