FOTO: autorka
Zoologická zahrada v zimě? Ano!
3. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
7.3.2018 10:56
Jeden z rodinných výletů mířil i do ZOO v Liberci. Nejen vnučka byla nadšená. Mám z návštěvy několik zajímavých fotografií a při jejich prohlížení se mi zážitky vrací. Stejně tak lze s vnoučaty navštívit v zimě i botanické zahrady kde kvetou nádherně exotické květiny. Je na co se dívat. Vaše fotografie jsou nejen profesionálně na úrovni a mají i vtipné popisky, jak již zmínily čtenářky níže.
Lenka Hudečková
5.3.2018 15:45
Byli jsme před pár lety ještě v Liberci v ZOO 8. března a bylo to moc zajímavé. Málo lidí, málo i zvířat, ale některá z těch, co byla venku, se zrovna pářila nebo se páry oťukávaly a to bylo zajímavé sledovat. Některým svítily a topily přímotopy.... I když jsme tam tenkrát šli smutní, tak v nás zimní ZOO zanechala dobrý pocit...
Elena Valeriánová
5.3.2018 15:06
My máme letos v pevném plánu ostravskou ZOO. UŽ JEN PROTO, ŽE BYLA OTEVŘENA NA DEN PŘESNĚ, KDY JSEM I JÁ SPATŘILA SVĚTLO SVĚTA, tak je tak trochu i moje, ne?
Elena Valeriánová
5.3.2018 15:03
Mám trochu zpoždění ve čtení článků. A tak dočítám! A Ty Aleno, nikdy nezklameš! U Tvých článků a fotek se vždy bavím. A bezva popisky. Super!!!
Jana Šenbergerová
4.3.2018 11:29
Fotky jako ze žurnálu! Moc hezké. Do zoo v Olomouci jezdíme každý rok zjara (měli jsme tam první rande) a byla jsem tam i v zimě na noční prohlídce s výkladem. Zajímavá zkušenost. Všechny zvuky zní najednou mnohem tajemněji a mnohá zvířata vnímá člověk jinak než ve dne v létě. Hezky jsem se s tebou "prošla".
Eva Balúchová
4.3.2018 07:54
Proč bych chodila v zimě po ZOO když si mohu tvoje pěkné fotky prohlédnout v teple domova.Fotka plameňáků mě vždy potěší.Ale já do ZOO nechodím moc ráda.Věřím,že se jim snaží připravit co nejlepší podmínky,ale příroda to není.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci