Foto: autorka
Patička, aneb má kouzelnice pedikérka
4. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Mesarčová
3.10.2018 12:05
Velká gratulace mé Patičce - umístila se na mistrovství ČR a SR v medicinální pedikure na druhém místě. Jsem opravdu v dobrých a umných rukou.
Jana Mesarčová
24.4.2018 07:49
od chvíle, kdy se pravidelně nechávám o nožky postarat, je mi lépe po těle, nebolí hlava ...neuhýbám otlakům a mozolům z bot, lépe se mi zpevňuje pánevní oblast a chodím rovně, tedy krční oblast je též odlehčená ...lepší dát za výbornou pedikérskou práci groše, než pseudo lékům s krásnými krabičkami :-)
Zdenka Jírová
7.3.2018 01:10
Právě včera jasem byla na pedikúře, tak mám nožky jak baletka. O nohy dbám sama, suchou pedikúru pomocí pilníků si dělám sama. Občas se ale svěřuji odborníkům.
Alena Várošová
6.3.2018 12:30
Zajímavý a čtivý článek se zkušenostmi odborné pracovnice - pedikérky..Na pedikuru nechodím,dělám si ji sama a jednou za čas rok,dva si nechám pediklru udělat odborně.Ale vyjde to asi nastejno s tím,že si odpočinu na křese,popovídám, zaplatím a odcházím s dobrým pocitem,že jsem konečně něco pro sebe udělala.Hezký den!!!
Alena Tollarová
6.3.2018 08:53
V životě jsem u žádné "patičky" nebyla, ale po přečtení tohoto článku mám chuť za ní vyrazit.
Hana Polednová
5.3.2018 00:26
V životě jsem na pedikúře neyla, protože si mohu doteď toto vykonávat sama a nemusím za to platit. Běžně během týdne ošetřuji své nohy a masáž lze provádět kdykoíliv, na rozdíl od zad.
Zuzana Pivcová
4.3.2018 19:43
Pedikúra je příjemná a rozhodně chodidlům uleví. Škoda, že nepomůže také od halluxů. :-D Příběh "zákaznice na úrovni" mě překvapil. Asi by si měla každá už před ošetřením ujasnit, co chce a co ji to bude stát. Jako třeba při dentální hygieně. Paní pedikérce přeji takových klientek co nejméně.
Věra Ježková
4.3.2018 16:13
Na pedikúře jsem ještě nebyla; i když připouštím, že to může být příjemné. Koupila jsem si v Tchibo nějakou německou sadu na pedikúru a jsem s ní moc spokojena. Pochvaluje si ji i kamarádka, které jsem ji dala k narozeninám. A krémíčky si kupuji v DM.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci