Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Caklová
12.3.2018 15:52
Dnes se svým mindrákům, z dob kdy jsem se chtěla líbit, se také jen směji, přestože jsem byla ošklivé kačátko s velkým nosem, prsa po tatínkovi, vysoká, hubená, chlupaté nohy...... Až na tu hubenost všechno přetrvává. No a co! Na rozdíl od zoufalého mládí na tom nehodlám nic měnit, protože pravé hodnoty člověka mají úplně jiná měřítka, ale vyprávějte to mladému teleti :-) :-) :-)
Marie Doušová
12.3.2018 13:52
Každého může přitahuje jiná žena a to je dobře.Ono se říká," co na krásné míse ,když na ní nic není".
Zuzana Pivcová
12.3.2018 13:50
Já si myslím, že ani normální ženy nechtějí dokonalého muže. Nějakého "Misáka světa". :-D Já vždycky tvrdím, že lidem byl bližší Kristus na kříži, než když chodil a dělal zázraky.
František Pašingr
12.3.2018 13:13
Fotím normální ženy, žádné modelky a upravuji je tak, jak je vidí muž. Zrcadlo ani fotoaparát ten pohled neumí.
Josef Borecký
12.3.2018 11:54
Obdivuji se kráse štíhlé v pase a chůzi gazel vráska a platinové vlasy taky nejsou překážkou krásy .
Každou bytost zdobí osobitost . :)
Libor Farský
12.3.2018 11:46
Díky tomuto článku jsem si uvědomil, jak moc mě odpuzuje právě opak nedokonalosti, t.j. žena s dokonale symetrickým obličejem bez zvláštních znamení (i zvláštního znaménka) jako jsou právě pihy a vrásky smíchu. A milý úsměv dámy v každém věku vítězí. Zadečku a poprsí věnuji až druhý pohled.
Věra Ježková
12.3.2018 09:12
Na nic si nehraju – a vnímám to jako Ivana. Příběh Evy je tragikomický. A dtto Jana.
Elena Valeriánová
12.3.2018 09:04
Našla jsem se v tom článku. Jinak to mám stejně jako Jana Š. Nebyla jsem nikdy žádná modelka, ale netrpěla jsem nedostatkem zájmu druhého pohlaví.
Olga Škopánová
12.3.2018 09:02
Když někdo nemá sebevědomí tak mu nepomůže ani 10 článků a vsadim se že nějací vědci jsou schopní udělat průzkum s naprosto opačnými závěry.
Věra Halátová
12.3.2018 08:58
Nikdo není dokonalý. Ani mladý, ani starší. Od mládí jsem se pohybovala spíše v mužském kolektivu. Muži si většinou nedokonalostí nevšímají. Všimnou si toho, právě až ta žena se začne prohlížet a vykřikovat, jé, já jsem tlustá, jé, já mám velký např. zadek. V šestnácti jsem nepřemýšlela, čím bych mohla zaujmout, proč bych se tím trápila v seniorském věku. Nespokojenost sama se sebou, to je záležitost spíš nedokonalých mozkových závitů - v některých případech jsou to spíš dráty.
Načíst starší příspěvky