Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jaroslava Handlová
16.3.2018 21:25
Honzo, dovoluji si navrhnout tento článek na mimořádnou Cenu roku na tomto portále. Zasloužil bys ji nejen za hezkou charakteristiku neobyčejné ženy – Tvé babičky, ale také za všechno, čím nás povzbuzuješ na naší i60. Myslím, že vitálních žijících stoletých občanů je u nás málo a zde na portále je taková událost naprostou vzácností. Babičce přeji další pohodové dny ve zdraví, a celé velké rodině dlouhý život bez stresu!
Lidmila Nejedlá
16.3.2018 20:34
Honzíku, četla jsem hodně článků o dlouhověkosti, ale tak hezký, opravdový a životem proložený příběh, jaký jsi nám sdělil ty, snad ještě ne. Čiší z něj láska a úcta. Věřím, že ses při psaní usmíval. Přeji tvé babičce hezké a šťastné dny .
Dagmar Bartušková
16.3.2018 19:44
Honzo, krásně jsi to napsal. Tvé babičce gratuluji k tak významným narozeninám. Tak trochu závidím, já jsem žádnou babičku nepoznala. Bohužel.
Jan Raška
16.3.2018 19:17
Děkuji vám všem za milé komentáře. Babičku budu od vás pozdravovat. No, kdyby ta dlouhověkost byla v genech a náhodou přeskočila i na mne, tak vám slibuji, že se budu snažit vést portál i60 co nejlépe tak, aby se líbil i vašim dětem :-).
Věra Lišková
16.3.2018 18:53
moc
Moc hezký článek, hlavně pro nás starší. Babičce přeji vše nejlepší, má velký podíl na vašem kladném vztahu k nám seniorům.
Věra Ježková
16.3.2018 17:23
Honzo, moc hezký příběh. Babičce blahopřeji a přeji jí ještě hodně spokojených let. Moje babička z matčiny strany zemřela v 98 letech, stářím. Přitom v mládí měla TBC, kterou si vyléčila pojídáním rozdrcených vaječných skořápek. Lékaři prý žasli. Celý život žila střídmě, moc aktivní ale nebyla.
Jana Šenbergerová
16.3.2018 16:14
Babičce přeji pohodu do dalších let a Honzovi gratuluji k takové skvělé babičce. Moc hezky nám ji v tomto článku vykreslil.
Jitka Hašková
16.3.2018 16:12
Díky za krásný článek.
Marie Seitlová
16.3.2018 15:44
Krásný článek o krásném člověku. Je vidět, že vaše babička je úžasná i ve 100 letech. Přeji ji ještě hodně šťastných a spokojených let v kruhu celé vaši rodiny.
Jitka Caklová
16.3.2018 12:21
Děkuji Honzo za moc pěkný článek, který se mi dobře četl. Dočetla jsem se v něm, že mám na svoji 104 dobře nakročeno :-), a že stejně hezký článek o mě za 31 let napíše můj 49letý vnuk. Tvojí babičce patří velká gratulace a Tobě ještě jednou díky.
Načíst starší příspěvky