Foto: autorka
Mám ráda kuchařské knihy II.
19. 3. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
20.3.2018 17:21
Zajímavé čtení, to se ta kuchařka musela v kuchyni pěkně otáčet. Také bych se nechala na takové Velikonoce pozvat.
Hana Polednová
20.3.2018 15:39
Dano, pokochala jsem se těmito velikonočními delikatesy. Hezky si nám to naservírovala, díky.
Olga Štolbová
20.3.2018 08:16
Ahoj Dano a díky. K téhle Andulce Jarkovské bych se ráda nechala pozvat na stravování. Určitě by mě chutnalo úplně všechno, ale brzy bych byla jako kulička. *****
Naděžda Špásová
19.3.2018 15:20
Dano, to bych byla jak proutek, protože z té nabídky bych toho moc nesnědla. Ale máš to hezky napsané.
Jana Šenbergerová
19.3.2018 14:23
Kuchařské knihy mám také ráda, ale dávám přednost těm, kde je recept jen na několika řádcích. Vždycky jsem si ráda prohlížela obrázky v nich.
Pěkně jsem si početla, váš článek se mi líbí.
Moc by mě zajímalo, co jsou to napodobené mladé brambůrky.
Dana Tomanová
19.3.2018 13:36
Dani, vypadá to dobře:-)) vegetarián ze mne nikdy nebude, ale nemusím mít maso každý den. Na Moravě (za mého dětství), jsme měli pečené nadívané holuby každou chvíli, táta byl chovatel a tohle jídlo měl moc rád. Ovšem, letos hrozí - díky zimě-, že nebudou ani kopřivy do nádivky :-(
Dana Puchalská
19.3.2018 12:35
O stolování a o tzv. Kusu amerikanismu. A ještě tam dám něco o nádobí a zavařování. To je dost dobrá inspirace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci