Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Soňa Prachfeldová
						22.3.2020 08:35
						Přímo na zámku jsem nebyla, ale okolí malinko znám. Je tam krásně.

Oldřich Čepelka
						2.4.2018 18:15
						Skoro všichni uhodli, ano, Hrubá Skála. Majitelé hotel na zámku tak jako tak neprovozují, o to se jim stará největší prozovatel luxusních hotelů v ČR  (kterého opět vlastní Rusové). Už to lepší nebude..., co nezachvátíš tankem, to zachvátíš penězi... 

Jana Šenbergerová
						2.4.2018 17:57
						Jednou jsem tam byla, prošla Myší dírou, a kupodivu jsem ho i poznala.

Zuzana Pivcová
						2.4.2018 17:45
						Bydlela jsem poblíž toho kraje jako dítě. Po letech jsem se tam podívala při výletu i60, zorganizovaném Jíťou C. Byl to krásný den a báječná cesta. Dovědět se, že objekt v kraji, příznačně nazvaném podle své krásy, která patří našemu národu, je v rukou Rusů, to je pro mě velmi skličující. To je opravdu neúcta k vlastním hodnotám. 

Naděžda Špásová
						2.4.2018 16:42
						Našla jsem to podle pohádky. Nikdy jsem tam nebyla. Přečetla jsem si, že od 9. měsíce 2018 bude pro veřejnost uzavřen.

Alena Vávrová
						2.4.2018 13:15
						Jj, byla tam v r. 2016 naše íčkařská parta na výletě. Za pouhé nakouknutí do nádvoří zámku chtěli ti loupežníci dvacku. Byla jsem tam v minulosti vícekrát.

Mirek Hahn
						2.4.2018 11:47
						:-) Znám. Býval jsem v okolních skalách.....

Alena Tollarová
						2.4.2018 10:20
						Není teba hledat. Seděla u něho na jednom z výletů parta z i60 a myší dírou prolezly opravdu všechny myšky. I kočka, co je doprovázela.

Ladislav Vesecký
						2.4.2018 10:09
						Vypadá to na Konopiště.

Jitka Hašková
						2.4.2018 10:08
						Našla, pomohla mi fotka z lesa a film.

Načíst starší příspěvky