Foto: autor
Motýlci pana Svátka
3. 4. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lubomír Müller
7.4.2018 08:51
Děkuji, paní Květo, za Vaše přání, potěšilo mě, a děkuji i Vám, paní Marie, za ten vděčný ohlas na mou povídku. Díky, a díky Vám všem za komentáře.
Květa Chobotová
4.4.2018 18:35
Vážený Lubomíre, dodatečně posílám velikou gratulaci k narozeninám.Dnes jsem seděla v přírodě na pařezu a na ruku mi přiletěl motýlek žluťásek, vůbec se mu ode mě nechtělo, ach to byla krása a pro mě svátek..... v úctě zdraví květa
Marie Doušová
4.4.2018 17:29
Poutavě a krásně napsaná povídka, která mě dojala a dokonce jsem si to dokázala živě představit ,tak hezky je to napsané. Krásná vzpomínka. Dík.
Libor Farský
4.4.2018 08:34
Jestlipak někdo má ke sbírce motýlů také sbírku housenek? Myslím tím vědecký přístup k věci - třeba jako exponát v muzeu.
Alena Vávrová
3.4.2018 23:01
Motýly mám moc ráda, proto mě potěšilo, že jsem dnes viděla první dva poletovat na sluníčku - žluťáska a babočku a proto mě potěšil i tento tvůj článek. Navíc narozeninový - přeji Ti, Lubomíre, hodně štěstí, zdraví a tvůrčí invence a těším se na další článek, knížku, nebo písničku.♥
Lubomír Müller
3.4.2018 19:17
Děkuji, Dano a Zuzko, za komentáře. Tyhle moje "dětské povídky pro dospělé" jsou pohledem mé duše do minulosti. Mohl bych je psát jadrně, s cynismem nebo přihlouple směšně, aby se každý smál. Ale to se mi protiví. To bych šel proti sobě. Kdo vnímá, najde si v nich něco pro sebe. A proto vám oběma, milé dámy (a všem, kdo třeba ještě přibudou) děkuji. A za přání k narozeninám zvláště. Že "motýlci" vyšli právě v tento den, to je hezký dárek. Díky.
Vladislava Dejmková
3.4.2018 19:13
Moc hezká vzpomínka. Je zajímavé, jaké věci se mohou z paněti vybavit.
Zuzana Pivcová
3.4.2018 09:40
A ještě zde Ti přeji k dnešním narozeninám zdraví a hodně elánu, vše, čeho dokážeš být spolutvůrcem.
Zuzana Pivcová
3.4.2018 09:39
Moje maminka kdysi těžce nesla, když se v Lomnici v 50. letech zbouraly na náměstí roubené domky a v parku porazily statné letité stromy. A co teprve obce, které musely zmizet ze světa kvůli Orlické přehradě. Vylíčil jsi to vše krásně, slovy, která by málokdo v takové barvitosti našel. A ten konec je pro mě optimistický. Život ve své přirozené podobě se zničit nedá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci