Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Marie Seitlová
						8.4.2018 19:22
						Blanko jste opravdu umělec, krásná podívaná. 

Naděžda Špásová
						8.4.2018 19:05
						Blanko, taky se někdy dobře vyblbnu a musím se pochválit, že to má vždycky úspěch, ale pokorně přiznávám, na tebe nemám. Je to pastva pro oko a určitě i pro žaludek. :-)

Zuzana Pivcová
						8.4.2018 18:57
						Tady mi nezbývá, než jen koukat. Ne smutně, obdivně!!

Eva Mužíková
						8.4.2018 17:58
						Blanko, tak to tedy smekám. Nádherné výtvory. Já dokáži narovnat na tác leda tak rozpůlená vajíčka  s hlávkovým salátem a jaksi pomuchlanou šunkou:))) Asi by mi bylo líto do takové krásy hrábnout... no zkrátka ***********************

Vladislava Dejmková
						8.4.2018 17:40
						Žasnu, je to vynikající inspirace!

Eliška Murasová
						8.4.2018 16:23
						Jejda, ještěže jsem najedená.No úžasné, paní Blanko.Uschovám si pro možnou inspiraci.Díky

Libuše Křapová
						8.4.2018 16:22
						No prostě paráda :-) Až člověku chybí slova, aby popsal tu chuť, co zrovna cítí na jazyku :-)

Hana Práglová
						8.4.2018 16:12
						Ano.Opravdu pastva pro oči a při pohledu na obrázky  mám plnou pusu slin a obrovský hlad. Nádhera. Díky.

Margita Melegova
						8.4.2018 16:04
						Pastva pro oci i zaludek a nadherna prace, jen mit tu trpelivost, zrucnost a cit pro aranzma.

Elena Valeriánová
						8.4.2018 15:54
						Když to umíš, je to brnkačka. Vás musí strávníci milovat. Krásné výtvory, hned bych si zobla.

Načíst starší příspěvky