Foto: autorka
Tip na výlet: Hrad Hazmburk
10. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
16.5.2018 13:52
Alí, líbí. Třeba mě tam někdy zlákáš, šla bych ráda. FOTKY ÚŽAS. *******
Alena Tollarová
16.5.2018 09:30
Děkuji všem za zkouknutí a hlavně těm, komu hrad stál i za pár slovíček. Třeba se tam někdy vypravíme.
Jaroslava Handlová
15.5.2018 23:54
České středohoří pro mne stále zůstává neprozkoumaným tajemstvím. Často jsem tou krajinou sice projížděla v rámci různých pracovních cest. Ovšem dopřát si tam turistiku dle vlastních chutí, to mi dosud nikdy nevyšlo. Chtělo by to vícedenní pobyt, uvažuji o něm. Tvoje krásné jarní fotky jsou dokonalým lákadlem. Ale věřím, že tam je to zajímavé celoročně.
Marie Seitlová
10.5.2018 21:01
Ali neznám, ale s Tebou jsem alespoň takto poznala. Je to krásná fotoprocházka. A to bílé kvítečko je snědek.
Hana Rypáčková
10.5.2018 18:25
Sláva, na Hazmburku jsem byla. Ale chtěla bych se do okolí Litoměřic vrátit..Jsi dobrá tulačka...
Eliška Murasová
10.5.2018 15:55
Ali, díky za pěknou nabídku na výlet. Ale bohužel moc daleko, tak se mohu alespoň pokochat díky Tvým úžasným fotkám a dočíst se, co jsem nevěděla. Tak to má být.
Marie Novotná
10.5.2018 14:47
Znám v okolí pána a ten chodí každý rok 1000 km.AleTy jich máš v nohách jistě víc.Moc ráda se dívám na Tvoje fotky a články jsou psané jak od průvodce.Díky.Já tam nikdy nebyla.
Jana Šenbergerová
10.5.2018 13:41
Alenko, pro mě je tvůj příspěvek krásnou vzpomínkou na kamarádku, se kterou jsem tam byla před lety také v máji. Jely jsme asi od Lovosic, vystoupily z vlaku na zastávce mezi poli, po kterých skutečně běhali zajíci, a obdivovaly otakárky, kteří se u hradu vyhřívali na sluníčku. Je tam moc krásně. Dík!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci