Moje lásky psí
16. 9. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
21.9.2012 19:30
Všem přátelům zvířátek moc fandím. Mám krásného jorkšírka a nikdy jsem tak zamilovaná do žádného chlapa nebyla.Můj Matýsek je nejlepší chlap v mém životě.
Vendula Jirásková
19.9.2012 13:24
Ano,dávám za pravdu,pejsci jsou bezvadní,vždy nás vítají a dávají nám mnoho,veselou a jasnou mysl,usměv na tváři,potěšení.Krásný den Ninu
Nina Šachová
18.9.2012 08:16
Zuzko, i já jsem kočičí mámou celý život, ale už jsem je trošku během let zredukovala z 12 na dva kocouřiska, z nichž jednoho jsem loni našla vyhozeného na parkovišti před Kauflandem. Někdo se ho chtěl pod kol aut zbavit, tak ho nechal na pospas. Dnes je z něj krásný chytrý a přívětivý kocourek, všude za mnou chodí a žárlí na psy. Vím, že kočky jsou velké osobnosti, mým životem jich prošla spousta, klidně bych jich měla víc, ale to by mi nestačil důchod, protože v první řadě musí být zabezpečená zvířata. Teprve potom já. Tak ať žijí všichni milovníci zvířátek!!!
Zuzana Pivcová
17.9.2012 21:45
Pejsky bohužel sama nemám, ale takovéhle správné chování mají i kočky, i když ne všechny, ale pokud s nimi člověk mluví a zapojuje je do svých činností a každodenního života, umějí se odvděčit dokonale. A snaha být první, žárlivost, galantnost i provokace, soucit, stesk ze ztráty, dřív bych nikdy netušila, že tohle kočky prožívají.
Jitka Chodorová
17.9.2012 11:16
Láska k pejskům z vás,Nino,přímo sálá,dovedu do pochopit,chováme už dobrých 40let boxery,teď máme boxerku Ladynu,sice už se kamarádí více s vnuky,ale i mě považuje za přítelkyní a má chuť si se mnou hrát.Je to bezelstné přátelství,které snad od člověka ani čekat nelze,přeji vám hodně radosti z obou vašich pejsků.
Jarmila Peerová
17.9.2012 08:42
Napsala jste to Nino tak dobře,že z toho cítím tu vzájemnou lásku a důvěru.A také jste mi připoměla mou psí kamarádku,kokršpanělku Betynku,která mě věrně provázela životem celých 14 let a byla úžasná.Dodnes na ní vzpomínám,bylo to doslova " moje psí dítě "....Děkuji a přeji hodně dalších " pejsčích " radostí a drobných lumpačin...
Věra Sehnalová
16.9.2012 22:03
Mila Nino,mate me sympatie a preji vam jeste mnoho radoste z pejsanku. Ja mam uz druhou jorksirku a mame se moc rady. Je nejen velikansky mazel,ale i ochrance. Kazdy clen nasi rodiny-maminka,sestra,bratr,synove,kazdy mame pejska,bez nich by nam prisla domacnost neuplna a smutna.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci