Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Lucie Nepová
15.6.2018 00:15
Já si sem tam oříšky dopřeju, ale raději s nimi dělám něco dobrého. Nedávno jsem vám přidala recept https://www.i60.cz/clanek/detail/19946/orechova-babovka
Hana Rypáčková
25.5.2018 08:46
To mi nehrozí....
Marie Metelková
24.5.2018 14:56
Večerní mlsání čehokoliv ke zhouba. Vyřešila jsem to tak, že už kolem sedmé si velmi pečlivě vyčistím zuby a hrůza z toho co by se mi v ústech hromadilo z jakékoliv pochoutky mě děsí.Samozřejmě bych si mohla jít znovu zuby vyčistit, ale lenost vítězí nad mlsnou.
Alena Tollarová
24.5.2018 13:27
No jo, taky hřeším. Tu brambůrky, tu čokoláda. Naštěstí zatím bez těch 12 kil ročně navíc ...
Jana Šenbergerová
23.5.2018 16:10
Zuzko, byly doby, kdy jsem snědla denně sáček rozinek, tabulku čokolády, pytlík mandlí a nepřibrala jsem ani gram. Dělat to dnes, neunesu se. Stačí, že si dávám odpoledne kávu s něčím dobrým.
Dagmar Bartušková
23.5.2018 10:22
Jednou za čas u TV zhřeším. Nejvíce snad na gumových medvidkách, kterých sním na posezení celý sáček. To samé se děje s česnekovými chipsy. Po výčkách svědomí začínám další den jen dietně. :-)
Zuzana Pivcová
23.5.2018 10:18
Já jsem byla před lety schopná takhle slupnout půl sáčku rozinek. Ano, navyknout si na nějakou dobrůtku je velmi snadné. Stane se z toho doslova rituál. Mám ráda kávu se šlehačkou. :-D
Mirek Hahn
23.5.2018 08:34
Svatá pravda. Míval jsem těžkou závislost na slaných arašídách, kam se hrabe heroin. Když jsem arašídy zahlédl v sámošce nedokázal jsem odolat, snědl jsem půl pytliku ještě než jsem došel k pokladně. Doma stále zásoba a běda když došlo, přerovnal jsem celý špajz jestli náhodou jedny arašídy nezapadly někam za mouku. Nezapadly, tak jsem skočil do auta a jel v deset hodin večer na benzínku nakoupit. Ale už jsem se z toho vybabral. Výhodou byla snadná redukce váhy, stačilo přestat s arašídama a kila letěla dolů bez námahy :-)
Olga Škopánová
23.5.2018 08:28
Lidé říkají že jsou na nějaké to mlsání zvyklí možná by se divili jak snadno se dá ten zvyk odbourat.
Marie Doušová
23.5.2018 07:11
Docela je člověku dost nepříjemné si přiznat , že dělá přesně to co mu škodí .Nejvíce to je mlsání u televize. Jsem jedna z nich ,která sice nejí chipsy ,sušenky ,ale jím ovoce a mám pocit ,že tolik nehřeším. Ale opak je pravdou. Budu se muset nad sebou zamyslet . Dík za článek .
Načíst starší příspěvky