Ilustrační foto: ingimage.com
Malé radosti. Životní nezbytnost
28. 5. 2018Dortík, knížka, pěkná tužka, lak na nehty, ponožky…. Maličkosti, zbytečnosti? Právě takové zdánlivě obyčejné malé věci mohou den udělat hezčím. Kdo si umí do života dodávat malé radosti, je zpravidla spokojený a vyrovnaný.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
30.5.2018 17:08
Je to tak trochu smutné, když si člověk ty drobné radosti musí kupovat sám, protože partnera/ku nemá a děti či vnoučata to prostě nenapadne.
Jiří Libánský
29.5.2018 21:07
Udělá mi ohromnou radost nejen každá nová motorka, ale i potom znova a znova každá další jízda. Radost ze života na 100% zajištěna. :-) Teď mám objedané krásné plastové boční kufry. Těším se jak malej kluk až je namontuju. Vlastě je můj život plný radostí. A to jsem zmínil teď jen motorky. Mám toho totiž víc. :-)
Drahomíra Leblochová
29.5.2018 14:57
Maruško F. souhlasím s Vámi do posledního písmene. :-) Drobné radosti, které jsou většinou zdarma mě naplňují štěstím.
Marie Faldynová
29.5.2018 09:53
Já myslím, že základ spokojenosti je vděk za to, co mám. A žijeme v zemi, kde je příjemně. Mám tolik, abych i někomu jinému mohla udělat radost. Obdivuji krásy přírody, mám radost z vnoučat, těším se na rekondiční pobyt s dětmi s Downovým syndromem, na pobyt pro seniory s Metodistickou církví, něco mi udělá radost každou chvíli: setkání s kamarádkou, telefonát od bratra, a třeba i to, že můj oblíbený nanuk je právě v akci...
Marie Doušová
29.5.2018 09:04
Dělat si malé radosti ,jsou někdy v těžkém životním osudu nutností. Kytička , blůzička ,vázička atd. vždy potěší. Každý člověk by si měl občas udělat malou radost.
Olga Škopánová
29.5.2018 07:24
Moje děti nechápou jaká je to radost objevit v Sekáči krásnou bundičku sako či sukni které se skvěle hodí k tomu co už mám doma a za pár korun.
Marie Ženatová
29.5.2018 05:36
Když je člověku v životě dobře, tak si určitě rád udělá občas tu malou drobnou radost...
Věra Ježková
28.5.2018 21:13
Dělat si malé životní radosti považuji za samozřejmost. Bohužel jsou období v životě lidském, kdy na ně člověk nemá sílu.
Zuzana Pivcová
28.5.2018 18:50
Ano, dělat si malé radosti je fajn, jen radosti v podobě mlsání jsou zrádné. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA