Ilustrační foto: pixabay.com
Den „Blbec“
6. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
12.6.2018 21:43
No já jsem tomu do poslední chvíle věřila. Mně by se to klidně mohlo stát :)
Oldřich Čepelka
7.6.2018 13:39
Jo, dobrý. jen si musíme dávat pozor, abychom stále rozlišovali skutečnost a fikci, představy, sny. Jak je to důležité, vidím teďu příbuzné s rostoucí demencí :-(
Marie Doušová
7.6.2018 10:39
Zvolnit,zpomalit,nechvátat ,nic nám neuteče a když jo, tak se svět nezboří . Přeji pouze krásné sny.
Hana Rypáčková
7.6.2018 07:45
Komu se ve spánku zdají sny a probudí se čerstvý, je to zdravý člověk..... Asi je jedno, co se zdá... Mně se většinou nic nezdá a kdyby, hned to zapomenu, když to nemám komu vyprávět hned po probuzení. Brala jsem to vážně, mně by se to klidně mohlo stát....
Jana Šenbergerová
6.6.2018 22:29
To je dobře, že se ti to jen zdálo. Říkala jsem si, co tak vyšiluješ. :-) Dej na dobré rady a nepřeháněj. Ono i fungovat jen na 100% dá zabrat, natož na 150.
Naděžda Špásová
6.6.2018 15:37
Hlavně, že to byl jen sen, ale to když se to někdy opravdu urodí, tak je fakt nejlepší někam zalézt a přečkat to v úkrytu. :-)
Věra Ježková
6.6.2018 15:34
Milá Danuše, ať vás všechny nepříjemnosti i nadále potkávají jen ve snu!
Marie Seitlová
6.6.2018 14:02
Danko, tak to je pěkné, ale varovné probuzení ze snu. Opravdu je třeba někdy zvolnit, ale...…..
Zuzana Pivcová
6.6.2018 13:04
Souhlasím s Eliškou, tenhle sen je z těch, které něco naznačují, takže už žádné DB, ani ve snu, ani ve skutečnosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci