Ilustrační foto: pixabay.com
Můj první rok na portále i60
29. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
1.7.2018 19:58
Blanko, web i60 je skvělý a ty jsi k tomu přispěla. Je dobře, že tě tu máme.
Marie Foltýnová
30.6.2018 18:25
Jsem na i.60 už řadu let a ráda se sem vracím.Znám zde i mnoho príma lidiček.které vždy ráda vidím.
Jan Raška
30.6.2018 08:20
Milá Blanko, potěšila jsi mne. Díky za tvé vyjádření, která nás motivují, máme radost, že děláme něco, co má smysl... A hlavně piš dál, i druhý, i třetí rok...
Marie Seitlová
29.6.2018 17:48
Pěkná úvaha i statistika prvního roku mezi námi. Ať jste zde stále ráda.
Věra Ježková
29.6.2018 14:44
Milá Blanko, blahopřeji ti k výročí. Jsem ráda, že jsem tě poznala osobně. Moc hezká bilance. Mě by nikdy nenapadlo počítat své články, natož komentáře k nim. Letos dávám každý týden (pouze) jeden článek, i když v zásobě jich mám víc. Budu se těšit na tvé další příspěvky; píšeš velmi hezky. :-)
Jana Šenbergerová
29.6.2018 14:38
Ráda čtu postřehy íčkařů z pobytu na i60. Díky těm vašim jsem zjistila, že se s vašimi články nějak záhadně míjím, což mě docela mrzí, protože ty, které jsem četla, se mi líbí. Také jste mě navedla na počítání. Jsem tu už přes pět let a pořád se mi tu moc líbí. Potkala jsem tady spoustu zajímavých lidí, z nichž mnohé znám osobně. Vždycky mě tu něco potěší a prozáří mi den. Méně zářné okamžiky přecházím stejně jako dny bez slunce, s nadějí na lepší příští. A tak vám přeji, ať vás TO tady pořád baví a přináší uspokojení z činnosti vlastní i jiných.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci