Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
23.9.2019 21:06
Věrko, reaguji trochu pozdě, ale přece. Ten článek i fotogalerie jsou pro mne objevné, přes to, že jsem kdysi do Brandýsa přešel z plzeňského peďáku. Některé fotky mi dávají zcela nové pohledy, Faktem je, že během měsíce jsem znal spíš brandýské hospody, než zámek s historií. Pěkně a výstižně zpracované.
Alena Tollarová
10.7.2018 08:40
V brandýském zámku jsem byla před mnoha lety a musím říct, že teď už je na seznamu míst, která chci navštívit, visícím na na ledničce.
Věra Ježková
5.7.2018 06:28
Díky, děvčata. :-)
Zuzana Pivcová
4.7.2018 16:38
Z Brandýsa byl můj ředitel z vojenského archivu a ještě nejméně tři další kolegové. Náhoda?? Ale město je moc hezké, vždy jsem tudy jen projížděla, a navíc většinou na motorce. Díky.
Dana Puchalská
4.7.2018 09:17
Já ostuda roku tam ještě nikdy nezajela. Ale teď zjišťuju že už nemusím,když mi to Věra J. tak krásně popsala a hlavně dodala moc hezké fotky. Děkuji moc.
Věra Ježková
3.7.2018 19:30
Děkuji vám. Naďo, pochvala od profíka potěší zejména. Když jsem studovala, jezdila jsem do Brandýsa pět dní v týdnu. Znala jsem ale jen cestu z náměstí na fakultu a zpět. Jeho krásy jsem objevila až v posledních letech. V Houštce jsem párkrát byla. (V roce 1953 tam přijel Kim Ir Sen – navštívit korejské děti, které tam byly ubytovány na koleji během války. Zavítal tam i Fidel.)
Blanka Macháčková
3.7.2018 19:06
Z tvého článku jsem se hodně nového dozvěděla. A tak to má být. Z těchto končin znám pouze atletický stadion (vyhlášený) v Houštce.
Alena Vávrová
3.7.2018 17:03
Byla jsem tam už 2x, ne-li 3x. Opravdu moc krásné. A pak hned do Staré Boleslavi...
Marie Ženatová
3.7.2018 16:23
Díky moc za hezký článek i fotečky...
Olga Štolbová
3.7.2018 15:44
Věrko, díky. Trochu se stydím, takovou krásu mám skoro za rohem, do Brandýsa jezdím na jaře na trhy pro sazenice. Ještě nikdy mě nenapadlo se trochu víc zastavit a rozhlédnout. Na náměstí znám cukrárnu a restauraci se zahrádkou a také tam nastupuji na autobus domů. Ale také dvakrát do roka tam dojdu z Kostelce nad Labem. Po cyklostezce je to příjemný, asi tříhodinový pěší výlet podél Labe. Na zámek se určitě vydám, šlo by to spojit se čtvrtečním setkáváním. Na září to vymyslím a dám vědět. ******
Načíst starší příspěvky