Foto: autorka
Prázdninový tip - Jizerské hory
9. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
27.1.2019 22:42
JJ, poprvé jsem tam byla v říjnu lonského roku a do roka tam budu zase. A moc se těším, neboť je tam překrásně!
Hana Čadová
11.7.2018 22:44
Do Jizerských hor jezdím každý rok na běžky. V Horním Maxově u Toníčka nebo u Hrocha zajdeme na oběd. U Čápa je také hezky. Vím, že rozhledna Bramberk byla zavřená a přilehlá restaurace byla v rekonstrukci. Také jsem v Kořenově viděla chalupu pana Paroubka.
Lidmila Nejedlá
11.7.2018 21:53
Měla bych se do Jizerek zase vydat, jezdívala jsem tam prožít druhé jaro. Kvetlo to, co u nás už dávno odkvetlo. Krásné fotky, Ali.
Elena Valeriánová
11.7.2018 19:46
Překrásné fotečky, ale vůbec mě to nepřekvapuje. Ty prostě umíš. Tak ráda bych se tam podívala, skvostná pozvánka.
Jitka Caklová
10.7.2018 22:26
Někde jsem byla, někde ne, obláčky pod modrou oblohou, jak pro fotografku stvořené. Díky Álo, prima článek i fotky :-)
Dana Puchalská
10.7.2018 07:55
Do Horního Maxova jsem jezdila s přáteli jako dost mladá holka. A jak tak koukám je to tam pořád krásné.
Soňa Prachfeldová
9.7.2018 20:13
Moc pěkné tipy, byla jsem v Jizerkách před několika lety , ale chtělo by to zase.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci