Biotop v Radotíně je oblíbeným místem ke koupání
Deset tipů na nejlepší česká koupaliště
13. 7. 2018Přinášíme deset zaručených tipů, kam se jít letos v létě koupat v České republice.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Bratan
29.12.2018 18:10
V létě jezdíváme do Hnačova http://www.nadrybnikem.eu/ - kdo chce zkuste, je to tam super!
Jiří Kuchta
24.7.2018 20:56
Když bych chtěl se někam jet vykoupat, tak pojedu z Brna do rakouského Poysdorfu. Za ty nehorázné peníze co chtěji na koupalištích, mám zaplacenou cestu - a tam je parkování zdarma, vstup zdarma, je tam přírodní koupaliště a jsou tam i kvalitní sprchy, toalety a bafet.
Eva Mužíková
15.7.2018 10:24
Ivno, v Hamru jsem žila, koupala se padesát let, na radioktivitu ve vodě ani ve vzduchu jsem nemyslela. ta prý je i v Krkonoších...
Karel Hyndrák
14.7.2018 14:33
Ivano to máš těžké, vždycky je něco za něco. V Hamru na jezeře zase nejsou ve vodě žádné obtížné rostliny.
Eva Mužíková
13.7.2018 21:28
A co takhle nádherné koupání v Hamru na Jezeře??? Pláž schovaná v borovém lese, veškeré zázemí, lanová stezka v korunách, zkrátka stojí to za to.
Odeta Doubravská
13.7.2018 21:12
Máte to určitě dobře? Zatopený lom je v Lulči u Vyškova. A kde je kamencové jezero u Chomutova ? Tam se dá koupat i s lupenkou a atopickým ekzémem bez toho, že by se člověk druhý den uškrábal. U nás na šutrovnách je většinou lepší voda než v přehradách.
Zuzana Pivcová
13.7.2018 15:51
Nedám dopustit na Lhotu, zatopenou pískovnu celkem blízko od Brandýsa. Tam ale bývá narváno. Část je i oblíbená nudistická pláž.
Alena Tollarová
13.7.2018 12:44
Ano, to je pravda. Na Chmelař a do Žernosek bychom mohli zajet, ani nevím, jak to tam vypadá. Dobříň máme hned za městem a jezdíme tam. To ale není koupaliště, ale pískovna - obrovská díra v zemi, obrostlá rákosím. Skrz něj vedou vyšlapané cestičky a sem tam je kousíček písku, kam se dá natáhnout ručník. Vstup na vlastní nebezpečí, pořád se tam těží.
Mirek Hahn
13.7.2018 09:14
Aleno, máte Chmelař v Úštěku, Žernosecké jezero a za rohem lom Dobříň :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci