Foto: autorka
Pyšná princezna a jiné pohádky
9. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
10.8.2018 23:17
Na Telči jsem byla a říkali nám, že zde byla natáčena scéna s králem Miroslavem, který ošetřoval květiny v zahradě a trhal třešně.
Zdenka Jírová
10.8.2018 23:06
Svým vnoučatům jsem vyprávěla i četla pohádky, které rádi poslouchali. Bohužel. už z toho věku vyrostli.
Marcela Pivcová
10.8.2018 17:49
Mně jeden doslova ůtržek z natáčení Pyšné princezny utkvěl v paměti - Krasomila s konví v ruce běžela mezi záhonky a zalévala květiny, což bylo v zahradě na Hluboké. Více si má hlavička v paměti už podržet nedokázala.
Miluše Hasenohrlová
10.8.2018 00:48
Ráda jsem si Váš článek přečetla, protože se do Telče chystám příští týden.Určitě do Telčského zámku zavítám.
Zuzana Pivcová
9.8.2018 17:15
Vlaďko, já jsem tu Hlubokou uvedla, protože mi to kdysi říkala maminka. Bylo tam natáčení a já jsem byla údajně v kočárku. Takže sama bych nic tvrdit nemohla. Do Telče na takovou výstavu bych jela hned a třeba by se našel i nějaký zahradník ve starší věkové kategorii, který by mi zavázal botasku. :-D
Jana Šenbergerová
9.8.2018 14:47
Tvorba pro děti je v mých očích kapitola sama pro sebe. Většinou se mi nelíbí, ale já už dávno nejsem dítě a svět, ve kterém jsem jako dítě žila, bude brzy záležitostí muzeí včetně našich oblíbených knih a hraček.
Marie Doušová
9.8.2018 13:13
Na zámku v Telči jsem byla a výstavu viděla , moc hezké .Doporučuji zhlédnout a projít se zámeckou zahradou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci