Foto: autorka
"Zvířata a já" aneb "Kočky a já"
25. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mariana Antonická
30.9.2018 17:08
Krásný příběh. Jsme také milovníci kočiček, v současné době máme dvě kočičky a jednoho kocourka.
Zdenka Jírová
31.8.2018 23:05
Jako " kočkařka" dovedu váš čin ocenit. Jste zlatíčka. Kočky jsou milá a věrná zvířata, i když o nich neznalí lidé tvrdí, že jsou falešné. To není v žádném případě pravda. To dovedou být jen lidé.
Alena Vávrová
27.8.2018 11:44
S láskou napsané, krásně se to čte a ta vaše kočičí tlupa je krásně nafocená.
Alena Tollarová
26.8.2018 22:18
Jsou roztomilé i roztomilí. Hned bych se k vám přijela pomazlit a poslechnout trochu toho předení. Fakt!
Eva Mužíková
26.8.2018 17:49
Marie, tak tento kočičí příspěvek hodnotím jako jeden z nejhezčích. Milé povídání, vtipné popisky u nádhernýck fotek. I mne foto vyjadřující čekání, zda půjde kámoška ven pobavilo... díky
Marie Měchurová
26.8.2018 16:56
Děkuju všem za milé komentáře. Jsem ráda, že jste si zavzpomínali na svoje kočičky z mládí. Mohla bych napsat o našich kočkách celý román. Ta malá Cinďula tak brání ty svoje dva kluky, že minulý týden od nás běžel lovecký setr z natrženým uchem a podrápaným čumákem. Bylo mi ho líto, ale taková je mateřská láska....Ten černý na houpačce ,první zleva, Je Kuky od sousedů. Je to tatínek i dědeček současně. Je totiž pravděpodobným otcem Cinďuly i těch dvou kocourů..Všichni se mají rádi, a tak to má být - rodina je základ státu.
Marie Doušová
26.8.2018 08:48
Marie, máte můj obdiv,kočičky jsou krásné,ať Vám dělají jen samou radost.
Irena Drob
25.8.2018 19:36
Maru, to se ti povedlo, kouzelné fotky, dobře jsi je vybrala Vím, že jich máš víc.
Marcela Pivcová
25.8.2018 18:50
Při čtení krásného kočičího povídání si vzpomínám na naše kočky z doby před padesáti lety. První kočka po našem přistěhování do jižních Čech k nám přišla od sousedky. Dostala jméno Anděla. Brzy se jí narodila koťata, z nichž kočička Babeta u nás také zůstala. Byly to venkovské kočky, tehdy nebyla kastrace běžným zvykem, takže brzy přibyl Anděly syn Mourák a Babetin Sony (Soník). Bohužel neměli příliš dlouhý život a ani jsme se nedozvěděli, co se s nimi stalo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci