Foto: autorka
Tip na výlet: Zámek Veltrusy
26. 8. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
8.12.2021 12:58
Po třech letech od napsání tohoto článku, tedy v létě 2021, konečně došlo k otevření hlavní zámecké budovy návštěvníkům. Byla jsem tam a návštěvu mohu jen doporučit. Občerstvení si můžete dát buď přímo v areálu zámku, v kavárně u vchodu do zámeckého parku. S výletem s i60 jsme se výborně najedly v restauraci Česká koruna kousek od kostela. Výletům zdar!
Jan Zelenka
21.5.2020 22:18
Se zpožděním jsem se konečně na článek dostal. Jako nelahozevák jsem tam byl mockrát a prošel jsem celý rozsáhlý park až k Domovu důchodců na konci. Za zmínku stojí i fakt, že v oboře je kromě daňků i jedna z největších kolonií havranů v Evropě. Ale Veltrusy chtějí dobré nohy a fyzičku. Je to náročné. Ovšem na jídlo je lepší si zajet do Nelahozevsi, tam je lepší nabídka. Pokaždé ožiji, když čtu něco z tohoto kraje.
Zdenka Jírová
27.8.2018 17:34
Byla jsem tam minulý podzim, hezká procházka zlatou alejí. Prohlídka byla zajímavá. Škoda, že hlavní budova je ještě uzavřená.
Naděžda Špásová
27.8.2018 10:56
Tedy ty hvězdičky mi dneska fakt jdou. Nejdřív si je dám sobě a teď zase ani nevím, že už jsem hodnotila. Správně je 5 *****. Sorry
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci