Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
16.9.2018 14:27
Fuj.
Alena Várošová
16.9.2018 13:33
Tetování za nekřesťanské peníze a navíc poškozuje pokožku se mi příčí. Většinou se tetovat nechávají lidi s nízkým sebevědomím,mnohdy i lidi s nedozrálým mozkem - jednodušší.Mladí jsou s módou,neuvažují jak budou vypadat za pár let.Viz tyto šílené fotky.Na mladých nějaký nenápadný motiv, budiž.
Líbí se mi komentář Jiřiny Votavové.
Eva Mužíková
30.8.2018 17:34
Ani náhodou!!! Ty fotky dole jsou odstrašující!! K tetovaným lidem mám velký odpor. Samozřejmě že je to každého věc, co s tělem udělá, já jen reaguji na otázku - : "Tak jak se vám líbí???"
Věra Halátová
30.8.2018 08:32
Ani piercing, ani tetování, ani třeba jen obočí. Mně se tyto zásahy do kůže nelíbí. A na pláži jsem vůbec nebyla výjimka. Těch pošetilých starších lidí zas tolik není.
Karel Boháček
30.8.2018 07:57
..nezapomínejte, že časem kůže povoluje, krabatí se, různé faldíky. Takže potom je to spíše k smíchu. Často i symbolika tetování vychází stářím vniveč.
Jana Šenbergerová
29.8.2018 22:03
V tomto případě zůstanu na pláži ráda výjimkou. :-)
Alena Tollarová
29.8.2018 21:29
Mně to sice připadá legrační. Ale na druhou stranu, proti gustu žádný dišputát. Když se to někomu líbí, je to jeho věc.
Marie Faldynová
29.8.2018 20:23
Já si taky myslím, že alespoň my dříve narození bychom měli mít rozum. Už vícekrát jsem slyšela o škodlivosti tetování a následných bolestivých zánětech.
Danka Rotyková
29.8.2018 19:39
Článek jsem ohodnotila všemi body, protože mne zaujal. Svět se rychle mění a my jsme toho všeho účastni. Ty fotky se mi vůbec nelíbí, nic hezkého na nich nevidím. Naopak. Ale je to jen můj názor. Ani z mého příbuzenstva nemá nikdo tetování, což ale neznamená, že tomu tak bude i u další generace. Také si myslím, že některé menší kérky jsou hezké na mladém opáleném těle, ale u seniorů? .... ani náhodou.
Věra Ježková
29.8.2018 19:14
Ty fotky jsou děsné.
Načíst starší příspěvky