Foto: autorka
Tatry - má srdeční záležitost
1. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
3.9.2018 19:49
V Tatrách jsem byla jen dvakrát, oba pobyty jsou nezapomenutelné. Ráda bych se tam podívala znovu, ale nevím ... ten jelen, že by štamgast?
Jana Šenbergerová
2.9.2018 08:52
Poprvé jsem se setkala s Tatrami jako dítě, když jsme byli na odborářské dovolené v Demänovské dolině. Už tehdy jsem byla okouzlena panenskou přírodou. Do Vysokých Tater jsme se s tátou vypravili na motorce na houby. Moc jsme jich nenašli, ale hory mě uchvátily. Ráda jsem se tam vracela se školními výlety. V chatě na Popradském plese jsme byli ubytováni v době vysokoškolských studií na lyžařském výcviku. Tam jsem se poprvé seznámila s běžkami a odrovnala si koleno. Ráda se vracím s různými zájezdy a moc mě mrzí, že nám to s vámi nevyšlo. Rozhodně se tam chceme vypravit.
Eva Balúchová
1.9.2018 22:56
V Tatrách jsem byla loni a pokud mě to vyjde a budete mít místo,příště se přidám.
Věra Ježková
1.9.2018 22:26
Před několika lety jsme byli s přítelem v Popradu, odkud jsme jeli do Starého Smokovce a na Štrbské pleso. Nádhera. Až na tu spoušť po požáru, který tam krátce předtím zničil obrovskou část lesů.
Hana Práglová
1.9.2018 20:19
Maruško,byla doba,kdy jsme teplé bundy vozili pravidelné i v červenci či srpnu.A nejednou se hodily.A taktéž rukavičky,šátek či čepici.My mėli to ŠTĖSTÍ ,že jsem potřebovala hlavnė kraťasy,tílko jen na Skalnatém plese tenkou bundu.Pokud jste nēkdo v Tatrách ješté nebyl,neváhejte a dokud mūžete,tak je navštívte.☺
Marie Novotná
1.9.2018 16:54
Děkuji za všechny informace. Budou se hodit. Jen nevím, jestli nemám přibalit zimní bundu a ušanku s rukavicemi, když pojedu o měsíc později než Ty.
Dana Puchalská
1.9.2018 15:13
Když mi bylo 19 let, tak jsme procourali s bágly na zádech kus Slovenska. A měli jsme na to 3 týdny. Paráda. Nízké i Vysoké Tatry, bylo to tam ještě divoké. Kempování bylo v nějakém Eurokempu v Tatranské Lomnici. A já tak prvně viděla všechna plesa, o kterých jsem jen četla a viděla v televizi černobílé. A pak jsme ještě procourali Slovenský ráj - moc se mi líbilo v Pieninách. A Gederská dolina byla taky krásný zážitek. Ale od té doby jsem už neměla tu možnost se tam vrátit. Díky za fotky.
Zuzana Pivcová
1.9.2018 14:03
Já ostuda jsem tam také nebyla, o to víc Ti, Hanko, děkuji za reportáž!
Naděžda Špásová
1.9.2018 13:41
V Tatrách jsem nikdy nebyla jen na Malé Fatře, ale moc se mi tam líbilo. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci