Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Práglová
4.9.2018 21:47
Pražské zahrádky neznám.Mám ráda vesnické či mėstysské hospűdky se svými venkovními posezeními.Pokud se mi tam jednou nelíbí,jdu tam znovuPokud ani podruhé nejsem spokojena,víckrát tam nejdu.
Hana Rypáčková
4.9.2018 11:38
Užila jsem si hezké zahrádky i u vysočanského pivovaru pod starými kaštany, když v těch končinách syn bydlel. Ty na chodníku nemusím, ale dříve v cizině bych se tam ráda posadila, mít na to....
Věra Ježková
3.9.2018 19:08
Hospodské zahrádky jsou fajn. Pokud jsou v příjemném prostředí a netvoří je pár stolů a židlí metr od silnice, navíc překážejících chodcům. Nechápu, co lidé na takovém posezení mají.
Marie Doušová
3.9.2018 16:36
Je příjemné posedět na terase a popíjet dobrou kávu a přitom se kochat okolím, které je malebné a uklidňuje oči./Nebozízek./
Mirek Hahn
3.9.2018 12:51
Mám raději zahrádky a terasy mimo velké aglomerace. Ve větším městě vzpomenu snad jen v Liberci terasu nad vodou u Rybářské Bašty. Poklidná a pohodová je zahrádka na jihu Šluknovského výběžku v obci Kopec, hospoda U Oty. V Novohradských horách Lesovna Žofín, velmi kouzelné místo, když tam není moc lidí. Zahradní restaurace Na verandě u Toulovce v Toulovcovývh Maštalích. A samozřejmě terasa Moravského sklípku v Šatově. Bože, já bych po terasách a zahrádkách proseděl věk :-)
Libor Farský
3.9.2018 10:24
Nebozízek u mne vítězí tím, že nabízí jedinečné panorama Prahy. Dokud jsem žil v Praze, pochlubil jsem se tím všem svým zahraničním návštěvám. Měli jsme tam i maturitní večírek, blahé paměti.
Zuzana Pivcová
3.9.2018 10:03
Zahrádky mám ráda, ale určitě k nim nepatří stolky a židle na chodníku na ulici před každou restaurací v centru Prahy.
Dana Puchalská
3.9.2018 08:59
Ano zahrádky u restaurací jsou příjemné. Do té ve Stromovce s oblibou chodili mí prarodiče. Otec na to vzpomínal moc rád. Prý tam byla jedna pochoutka, kterou jsme si pak doma dělali taky. Chleba s máslem a navrch osolené a na jemno nastrouhané kedlubny.