Foto: archiv autorky
Jeden den a tolik štěstí
8. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
26.9.2018 13:35
Evo,ať se ti v novém domově s pejsky líbí a věřím,že si tvou lásku užijí,jak se říká na plné pecky.Jen taky občas mysli na sebe.
Eliška Murasová
11.9.2018 19:55
Evo, jste obdivuhodná! Je to dvojitá radost, Vaše i těch, kteří vám budou za Vaši péči vděčni. Ať se Vám i jim daří!!
Eva Krausová
10.9.2018 08:48
Krásný to dar opuštěným pejskům. I tohle je cesta pomoci. Podobně jsem venčila pejsky z útulku, než jsem si vzala z toho Litvínovského Meginku.
Marcela Broumová
9.9.2018 16:35
Evičko, jsem na Tebe pyšná, jsi empatická, znáš a plníš své místo v životě.
Dagmar Bartušková
9.9.2018 11:31
Evo, krásný počin. Pejsánci, pokud budeš poblíž, budou určitě v těch nejlepších rukou.
Jitka Chodorová
9.9.2018 07:13
Evo, přeji krásné chvíle v útulku tobě, ale hlavně pejskům, kteří lásku moc potřebují, a tebe toto
konání naplňuje, tak ať je navzájem spolu dobře.
Mirka Motyková
9.9.2018 05:46
Evi, moc hezky popsáno. O Bertíkovi jsem si početla ráda a teď i o psích radostech i starostech v útulku . Pěkné ….
Zdenka Jírová
9.9.2018 00:41
Jsme na jedné lodi, milujeme zvířata, a ty opuštěné ještě o maličko více. Já má z útulku už třetí kočičku a o psím útulku toho vím dost, moje dcera 10 let vedla psí a později i kočičí útulek.Byla zaměstnaná prakticky 24 hodin denně. Kdybych popisovala všechny její akce, byl by to velmi dlouhý článek. O Vás a Vašem Bertíkovi jsem si vždy ráda četla.
K dceři do útulku také chodili
" vodiči" na venčení pejsků. ˇUtulek nakonec obecní úřad zrušil, zvířata musela rozvést po celé republice do různých útulků. Bylo to smutné. Prý měla obec s pozemkem jiné plány. Vám ale přeji hodně hezkých chvilek s pejsky při venčení.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci