Foto Helenka
Jak prochechtat den aneb Íčko v Brně
27. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
27.9.2018 19:33
Letošní atmosféru návštěvy íčkařů v Brně nešlo naplánovat. Originální mix nás podobně laděných (praštěných - pardon) jedinců a nečekaných situací se snad již nemůže opakovat :-) A do jednoho článku se ani nemůžou vejít všechny ty komické situace, se kterými jsme se setkali a kterým jsme se smály. Dámy a pane, jsem ráda, že jsem se s vámi v Brně potkala. A ještě jednou díky Evě B., která toto setkání zorganizovala a mateřsky nad námi bděla :-)
Helenka Vambleki
27.9.2018 19:08
Už jsem to četla na blogu a teď se tomu směju znova a vzpomínám na další úsměvné chvilky, napříkladf na prchlivého pána, co není místní.../a proto nás nemůže vyfotit/ a nezapomenu na svá prostná na záchodě, kdy jsem mávala všemi končetinami doleva doprava nahoru dolů a hledala fotobuňku k rozsvícení záchodu, nakonec ho použila potmě a dostala záchvat smíchu, když přišla další návštěvnice a rozsvítila ručně vypínačem, který já slepoňa neviděla :-)
Dagmar Bartušková
27.9.2018 19:06
Líbo, díky za připomenutí. Když si promítnu, jak zůstal U Kocoura číšník štajf, když jsem si objednala svíčkovou s bramborem, tak se chechtám. Koukal jak blázen a nevěřil svým uším. Pak, když jídlo přinesl, dodal, že nese tu atypickou svíčkovou. Mám ten jeho nevěřícný pohled před očima a zase záchvat smichu. :-) :-). :-)
Eva Balúchová
27.9.2018 13:29
Aničko,i já se směju když si vzpomenu jak jsme na nádraží stály proti sobě čtvrt hodiny než ti napadlo zavolat jestli jsem to já v tom černém paletu.Anička byla totiž jediná,kterou jsem neznala osobně. :-)
Anna Potůčková
27.9.2018 12:39
Nemělo to jedinou chybičku na své kráse! Prima parta 10 žen a jednoho muže. Směji se některým okamžikům ještě ted!
Marie Doušová
27.9.2018 11:27
Příjemné čtení a člověka potěší , že se najde skupina lidí ,kteří si tak vyjedou na výlet a je jim fajn.
Zuzana Pivcová
27.9.2018 11:04
Moc hezky jsi to vylicila, vidim, ze jste se sesli podobneho razeni a to pak sraz vsem dobre sedne.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci