ilustrační foto: pixabay.com
Sousedské setkání
28. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
29.9.2018 18:00
Sousedská setkání neznám, ale podle toho, jak jste to přiblížila, to muselo být docela pěkné. Jezdím jen na školní srazy. :-)
Hana Rypáčková
29.9.2018 07:57
To je moc milé, setkání rodáků na vsích jsem zažila také, i když tam žila jen babička. Tvé město Zdeni se mi moc líbilo...Jestli se nepletu.
Marie Seitlová
29.9.2018 07:02
Já osobně takové posezení neznám, ale u syna ve vesnici mívají snad 2x za rok sousedské posezení. Rádi mezi sousedy zajdou a je prý tam veselo. Do vesnice se před lety přistěhovali a tak poznali pár přátel.
Eva Mužíková
28.9.2018 23:53
Takové setkání uspořádat je jistě dobrý nàpad, tak ať se podaří ještě mnohokrát.
Zdenka Jírová
28.9.2018 23:18
Jen pro zpřesnění - nebyli to sousedé z paneláku, je to vilková čtvrť, měli jsme tam také domek. Prodali jsme ho z rodinných důvodů. Teď bydlím také v paneláku a musím říct, že tu máme také velmi dobré vztahy , teď na podzim jsme si vzájemně se sousedkami vyměňovaly různé džemy a zavařeniny. Neznám sice všechny obyvatele domu, to ani není dost dobře možné, je to 7 pater po 4 bytech. Ale alespoň se zdravíme.
Zuzana Pivcová
28.9.2018 21:44
Nikdy jsem nikde dlouho nebydlela, až vlastně teď roky na Chodově a tady jsme tak alespoň z poloviny stále stejní lidé. Ale co se týče dobrých sousedů, ti jsou nade vše a moc si jich vážím.
Věra Ježková
28.9.2018 19:37
Může to být příjemné. U nás v domě ale nic takového „nehrozí“; myslím, že všem stačí zúčastnit se jednou za rok schůze bytového družstva. V parku v ulici bylo několik akcí pro rodiny s dětmi.
Dana Puchalská
28.9.2018 15:37
Taková setkání bývají někdy perfektní a zajímavá. Určitě jsou hezká. Už jsem to i zažila. A ráda na to vzpomínám.
Alena Tollarová
28.9.2018 13:25
Je to určitě prima, když se někdo ujme organizace takového setkání. Dokážu si představit, že se tímto způsobem utuží stávající vztahy v místě bydlících, seznámí se i lidi, i lidi, kteří mají jen povědomí, že ten a ten tady někde bydlí a obnoví se přátelské vztahy z dřívějška.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci