Foto: autorka
Nikdy dvakrát neuvidíš stejné mraky
2. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
2.10.2018 11:47
Nebe je jak vodní hladina a příroda čaruje. Je to kouzlo přírody. Jednou Radek vyfotil oblohu a když fotografii otočil, vypadá jak vodní hladina focená z letadla, viz R.C. Galerie Obloha
Naděžda Špásová
2.10.2018 10:11
Marcelko, plně s vámi souhlasím. Je to i můj názor, asi víte, že focení mraků je i moje velká záliba. Mám opravdu kvalitní konkurenci. Fotky jsou super.
Zuzana Pivcová
2.10.2018 09:31
Když jsme byly v Týně, tak Marcela nejvíc fotila mraky, dokonce je chodila "lovit" ven, až už mě to někdy rozčilovalo. Teď vidím, že to nebylo zbytečné.
Jana Kollinová
2.10.2018 09:24
Příspěvek mě potěšil. Asi každý se alespoň jednou zahleděl do mraků a obdivoval na obloze dokonalý výtvor vlastní fantazie. Byla to oblíbená hra mého dětství. Všechny fotografie jsou zajímavé, pro mě nejvíce snímek 608 mrak Bubák.
Mirek Hahn
2.10.2018 09:21
Obloha a oblačnost spoluvytváří i fotografie krajiny. Jedno z pravidel pro krajinářskou fotografii: krajinu dělá obloha.
Dana Puchalská
2.10.2018 09:07
Nádhera. Mraky jsou super. Vzpomněla jsem si při nich na pana fotografa Sitenského. Ten měl na každém snímků, ikdyž černobílém taky mraky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci