Foto: autorka
Poděbrady jsou nejen na srdce, ale i na akce i60
13. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
14.10.2018 21:18
Jak to, že jsem tohle neměl červeně v diáři? (Já vím, dal jsem přednost nějakému běhu v Benešově a péči o dvě kočky čtyřnohé a další dvounohou). Tak možná příště.
Alena Vávrová
14.10.2018 20:54
Bylo to všechno bezva, jsem moc ráda, že jsem v Poděbradech byla a se všemi se viděla. Organizátorům velký dík!! ♥Lidu!♥
Jiřina Hájková
14.10.2018 20:47
Opravdu se den v Poděbradech vydařil.Já i Stáňa jsme poznali další Íčkařky.Program byl moc pěkný.Děkujem
Soňa Prachfeldová
14.10.2018 20:10
Smekám před všemi organizátory, jste všichni jedničky. Lidmilko - hm hm ach Ty jsi úžasná !!!
Lidmila Nejedlá
14.10.2018 19:58
Ještě chci dodat, že vaše krásné fotografie určitě jsou obdivované, muzeum má tradičně bohatou návštěvnost, s výročím republiky ho navštěvují školní třídy a určitě se u výstavy zastaví.
Lidmila Nejedlá
14.10.2018 19:49
Vážení, jsem ráda, že se akce vydařila a hlavně, že se líbila. Mám pozitivní ohlasy i od obyvatel Poděbrad. Ptají se, kdy bude další. Módní přehlídka měla úžasnou úroveň a manekýny správné sebevědomí. Děkuji za "ovace "mé osobě, ale nejsou nutné, jsem skromná vlastenecká děva ze středních Čech a s íčkem mě to baví. Původně měla být tato akce v parku v galerii, ale rozjela se tam rekonstrukce, tak slíbené nedopadlo. Polabské muzeum má výborný zvuk a skvělého ředitele. Je to ten pán v obleku v brýlích, postává u Honzíka. Mimochodem, Honzík kmital od samého rána, obětavě a zručně vše chystal, jenom ukládat tácy do ledničky neumí. Jinak je šikovný organizátor už proto, že nás na íčku výborně baví. Shledání s íčkaři bylo až dojemné, tolik vás přijelo a to bylo to pravé. Mám vás ráda.
Eva Mužíková
14.10.2018 19:03
Zuzko ještě jednou díky za fotky a tentokrát i za článek s nimi spojený. Mám takový / možná mylný / dojem, že čím méně je akce propagovaná, tím je úspěšnější. Sešlo se vás tam opravdu hodně, mnohé znám i já osobně a jsem tomu ráda.. Také jsem trochu tušila, nač potřebuje Lidmilka bílé punčochy a vida, nemýlila jsem se.
Anna Potůčková
14.10.2018 16:05
Určitě moc zdařilá akce, určitě jste si to užili a moc hezké fotečky!
Dagmar Bartušková
14.10.2018 14:21
Akce se povedla a určitě byla skvělá. Modelkámm to seklo.
Škoda, že jsem díky volbám vernisáž neviděla. Ale po jejich skončení jsem do Poděbrad přijela a setkala se s mnoha známými tvářemi íčka - buď na kolonádě nebo v taneční vinárně hotelu Libánský. A ta atmosféra tam a na tanečním parketu, ta neměla chybu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci