Ilustrační foto: ingimage.com
Když muž o sebe nedbá
19. 10. 2018Pánové, nečtěte. Budete dotčení a naštvaní. Mnozí se možná poznají. Jde totiž o poměrně častý jev u párů vyššího věku. Zatímco žena vypadá dobře a snaží se, aby tomu tak bylo navždy, muž péči o sebe tak trochu vzdal.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
6.10.2021 11:24
Můj manžel má 60 let. Denně se holí a sprchuje. Chodí 1x měsíčně k holiči. Ale oblečení má pořád stejné, tvrdí, že nic nepotřebuje. Koupím mu něco aspoň na Vánoce nebo narozeniny. Mám jistotu, že si to vezme.
Nedávno jsem mu kupovala rifle, paní prodavačka mi řekla, ať mu koupím dvoje.
"Víte Ti chlapi nic jiného nenosí". Bohužel měla pravdu.
Zdeněk Řezníček
5.10.2021 07:52
V článku čtu,že ženy se s nadváhou trápý na rozdíl od mužů.Hned ráno po přečtení jsem se zdravě rozesmál.
Zdenka Jírová
23.10.2018 00:00
Před časem jsme byla v divadle na koncertě. Na místo vedle mne na poslední chvíli přišel starší muž, tak asi 80 let. Měl docela pěknou černou košili , kalhoty ale pamatovaly jeho mladší léta. Byl štíhlý, upravený. Pak zhasli a já se pojednou začala ošívat. Co to je? Až jsem přišla na to, že jak se v sále oteplilo / bylo to v létě /, začal se "odpařovat" i můj soused. Oblečení nebylo patrně dlouho prané / asi byl vdovec/ a začalo páchnout směsí potu a moče. Celou dobu jsem se musela odvracet, abych to přežila a těšila se na přestávku. Pánům asi nedochází, když zůstanou sami, že se oblečení musí také prát.
Eva Mužíková
22.10.2018 20:32
Paní Blanka mne trochu svým názorem předešla. Věty v článku ze kterých vyplývá, že není nic horšího, než když se člověk každý den nesprchuje / zkrácení/ mne přivedly k zamyšlení. Také se každý den nesprchuji. Ráno se omývám v umývadle většinou studenou vodou, večer celé tělo teplou. Dělám to tak celý život a nikdy jsem neměla pocit že je to málo. Je to u každého nastaveno jinak, podle mne sprchování celého těla / i několikrát denně / je přehnané.
Blanka Bílá
22.10.2018 13:18
Je dobře, že se lidé snaží být šmrcovní i v důchodu, ale podle mne, všeho s mírou.Dřív se lidé koupali jednou týdně, během dne místo vany a sprchy používali umyvadlo.Nepamatuji se, že by někdo vyloženě zapáchal nebo chodil ve špinavých šatech.Ale poslední dobou mi vadí vůně, zrovna dnes po ránu se za jedním starším pánem nesla na dost velkou vzdálenost, až to bylo nechutné.Když potom tito lidé zamoří jakoukoliv místnost, prodejnu, autobus, může se jiným udělat nevolno.
Olga Škopánová
22.10.2018 07:04
Vzpomínám na mého dědu i poté co ovdověl vždy nosil oblek bílou košili kravatu kabát klobouk a vyleštěné boty.
Jana Šenbergerová
20.10.2018 13:59
Líbí se mi nejen článek, ale i to, že se v jeho duchu vyjádřili také muži.
Jiří Novák
20.10.2018 05:29
Ahojky lidi, je mi 69+ a snažím se nesmrdět. Mě vždycky dostane chlap, který má triko s nějakým "vtipným" nápisem, hlavně přes velký pupek. A ještě horší, když je nápis v angličtině, to už je pak opravdový "světák."
Chlapi neblbněte !!! :-)
Zuzana Pivcová
19.10.2018 21:19
Myslím, že i to horké léto k tomu svádělo, vzít si jen tílko, z kterého leze pupík, a pod břichem na gumu nějaké trencle. Ale teď už je to zase mnohem lepší. Nechci být přehnaně kritická.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA