Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zorka Horká
31.10.2018 10:08
Po řadě zkušeností konstatuji - diskriminace to není.
Mirek Hahn
31.10.2018 09:36
No jistěěééé.... Diskriminace ! Dokonce jsem slyšel, že nechtěli pustit tříleté dítě na večerní představení do Národního, na Shakespeara. Fašisti ! :-) Co k tomu dodat...? V souvislosti s tématem článku...., že provozovat dnes restauraci či hotel je masochismus. Nejdřív přijde "úřad" s nařízením, že někde uprostřed lokálu postaví hostinský zeď, a na jedné straně zdi budou sedět nekuřáci a na druhé budou sedět kuřáci, a u kuřáků se vybuduje turboventilace. Stojí to peníze navíc ale postavíme zeď a koupíme turbínu z letadla. Do roka a do dne stanoví úřad, že na obou stranách zdi budou sedět nekuřáci a kuřáci sem (do soukromé restaurace, chodit nebudou vůbec a nebo se odnaučí v hospodě kouřit). Tak proč jsme teda vyhazovali peníze za tu zeď a turbínu ? Nereptat a poslouchat ! Ještě jsme se ani nevzpamatovali z nákladů na rozhraničení a z úbytku dýmajících hostů a úřad přišupajdí s dalším nápadem. Nakoupíte si povinně elektroniku, software a budete si platit připojení na náš úřední portál abyste mohli tisknout hostům tohle potvrzení a kopie ihned odesílat na úřad. No jak se to tváříte ? Je to pro dobro nás všech..... A koukám, že u nás na úřadu máte záznam... Že prej tu nechcete děti, že prej vám utíkaj hosti od oběda, když se tu chtějí dětičky proběhnout a když si chtějí pohrát s ubrusem z cizího stolu ? Vy jste mi asi pěknej ptáček, taková diskriminace, ... a furt se vám něco nelíbí, na vás si posvítíme.
Dana Puchalská
31.10.2018 09:24
Tento článek mi mluví z duše. Když jedu na dovolenou a během plavání v bazénu mi na "hlavu" skočí za hodinu 3 děcka, tak začínám chápat majitele a zákazovou ceduli. Ano, kdyby se jim rodiče více věnovali, byl by klid. A nešťastná a plačící miminka, to už je na pováženou.
Zuzana Pivcová
31.10.2018 09:20
Někdy jsem zažila, že nezvedené děti opravdu na zájezdech, ale i u nás v restauracích nebo ve vlaku hrozně vyváděly a rušily všechny ostatní. Ale víc to nebudu rozvádět, protože to u někoho může vzbudit dojem, že pro děti nemám obecně pochopení. A tak to není.
Hana Rypáčková
31.10.2018 09:02
Nesetkala jsem se s odmítnutím dětí, spíš s odmítnutím i malého psa...Ale každý si může vybrat z nabídky servisu uvedeného na stránkách hotelu.
Olga Škopánová
31.10.2018 08:14
Myslím, že není nic špatného označit hotel jako nevhodný pro děti např. proto, že tam není vybavení pro děti. Koneckonců takových míst je víc.