Foto: autorka
V horách Krušných
7. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
11.11.2018 08:53
Evi,
motoráčkem jsem vyjela z Mostu. Ale pokud vím, měl by modernější vlak jezdit i z Ústí nad Labem. Myslím ale, že vlak jezdí jen o víkendy. Na vš. dny jsem se nedívala zatím. To mne těší, že bys ráda tento kraj navštívila.
Eva Mužíková
10.11.2018 19:55
Evi, odkud jsi vyjela tím motoráčkem. Koukala jsem se na jízdní řád, ráda bych tento kraj navštívila...
Eva Krausová
10.11.2018 08:28
Evi,
i já sama bych uvítala jiskru v očích... Ale právě nyní neprožívám zrovna šťastné období. Navíc Megí čeká operace, které se obávám. Chci ale věřit, že od ledna zas bude lépe.
Eva Mužíková
9.11.2018 21:45
Evko, mile jsi mne překvapila, hezké vyprávění. Fotky zvláštní, já bych alespoň na jedné uvítala Tvé rozesmáté oči. I já posílám cestovatelce Megince pohlazení. Určitě tam musí být krásně. Piš dál.
Eva Krausová
9.11.2018 06:10
Naděždo,
Megí by si to užila více, kdyby nebyla mokrá a nebýt sychravého počasí... I proto s ní vyjedu na Moldavu zas raději až na jaře až bude sucho. Do přírody ji beru vždy sebou. Stejně, jako s námi na dovolené na Šumavu jezdívala fenka Baruška. Ta se mnou dokonce v batohu jela na lanovce. Prostě jsou to členové rodiny, že?
Naděžda Špásová
8.11.2018 15:07
Moldavu trochu znám, procházky tam jsou určitě pěkné. Meginka si to užila. Naše dva miláčky taky bereme skoro všude s sebou. :-)
Eva Krausová
8.11.2018 08:50
Ilon, výlet si udělej, stojí to za to. I v zimě, kdy je sníh to má své kouzlo. Ano, jela jsem jako jedna z prvních výletníků, rok a půl byla pro mne moc velká pauza. Lidmilko, Megí za Tebe hladím a ona Ti posílá pac. I mě názvy vlaků vyloudí úsměv na tváři vždy. Dobrý nápad od ČD.
Lidmila Nejedlá
8.11.2018 00:53
Milá Evo, jsem ráda, že ses k nám vrátila. A hned tak pěkným výletem do přírody. Její kouzlo a krása hladí bolavou duši. Meginku za mne pohlaď, je to opravdu věrná kamarádka. Název vlaku- JARDA -mě rozesmál.
Eva Krausová
7.11.2018 21:18
Hani, jsem ráda, že Tě můj výlet potěšil. Proto zde články jsou, ne každý se kamko-li dostane. Tak aspoň takové výletní potěšení. Koukám, že jsem článek hodnotila, aniž bych chtěla, zas jsem se dotkla mobilu nevědomky...-:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci