Foto: archiv autorky
Škoda z lásky: Paruka to pojistila, že jsem tenkrát nezhřešila
18. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
30.12.2018 20:52
Oldřichu, tak to si sypu popel na stařičkou hlavičku, už to nikdy neudělám, fakt:))))))
Eva Mužíková
27.11.2018 21:27
Díky Miluše. Další už mám napsaný, ale čekám na obrázky které tam chci přidat.
Miluše Hasenohrlová
27.11.2018 19:28
Evinko, tak tohle se Ti povedlo.Krásně napsaná příhoda,při které má fantazie a představivost jela na plné obrátky.Jsi skvělá vypravěčka.
Dana Puchalská
26.11.2018 16:29
I já měla svého času paruku. A vypadala jsem v ní jako madam Lomikarová. A jak to dopadlo, to radši ani psát nechci. Skoro jako bratr Žižka. Teď z toho mám jen úsměv na rtech, ale tenkrát v roce 1975.... No škoda slov. Evi pošli nám ještě něco obdobného. :-) :-)
Hana Polednová
23.11.2018 22:13
Evi, asi jako jedna z posledních čtoucích tvůj článek už nemám pomalu co napsat. Vše tu bylo krásně řečeno. V článku je obsaženo všechno. Láska, vzrušení, napětí, překvapení, nehoda, záchrana a nakonec i pozdější sblížení. Díky za hezké pobavení a zasmání.
Eva Mužíková
21.11.2018 18:39
:)))))).. tak to má být, bavte se děvčata na můj úkor. Ájo neděs, to mi ani na mysl nepřišlo, ale dobrý. Nebyly to brikety, ale asi kostka.
Jaroslava Handlová
21.11.2018 09:55
Evinko, tak sugestivně napsané, že nelze si nepředstavit tu trapnou situaci jinak, než s úsměvem. Díky Tobě budu mít hezký a veselý celý den. Tebe jen tak někdo nepřekoná!
Dagmar Bartušková
21.11.2018 08:37
Evo, mám bujnou představivost! Pokud by Ti paruka spadla v tom nejlepším, mohlo by dojít ze šoku ke křeči... :-) Mobil nebyl, lékař s injekcí a sklady v nedohlednu. To by snad jen pomohlo nenadálé švihnutí tou borovicovou větví, která tolik píchá... A ta kopa uhlí - to byly brikety? ... :-) :-). :-). Super Story!
Eva Mužíková
19.11.2018 18:51
Evči, tenkrát " jen " učil na gymplu, vypracoval se časem, napsal 36 spíš odborných knih... ale to je jen a jen jeho zásluha....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci