Karel Boháček
26.11.2018 07:59
Já ho mám rád, musí se umět a hlavně vybrat sýr - to je celé umění .
Elena Valeriánová
25.11.2018 15:11
Pane Zábranský, to jste asi jediný, kdo paní Halátové rozumí. :-) Nu což, každý jsme nějak naložený a paní Halátová jede na negativní nepřátelské vlně. Každý její komentář, který jsem zaznamenala, je nepřátelský a zlostný. Třeba má bolavou duši. A také bych si ráda od ní něco moudrého a nebo legračního přečetla, třeba by ji pak tady mezi námi bylo líp.
Ivona Lachová
25.11.2018 13:50
Smažený sýr nebo hermelín mám ráda. Děláme ho tak 2 x do roka s bramborem, tatarku si dáme výjimečně, to raději kompot nebo okurkový salát. Nemám s tím problém. Přece to nejíme denně.
Jana Šenbergerová
25.11.2018 13:02
Přestože si myslím, že znehodnocovat cokoliv kvalitního smažením v sebelepším oleji je nezdravé, občas si smažený sýr s chutí dám. Možná i trochu z nostalgie, možná je to jako s tím zakázaným nebo nedostatkovým ovocem. Podle reakcí je zřejmé, že nejen naše politická scéna, ale i gastronomie rozděluje naši společnost.
Ruda Rudek
25.11.2018 09:46
Reaguji hlavně díky zmínce o ,,šéfkuchaři Pohlreichovi ",mě j připadá tento sprostý pán,že jen krytizuje a nadává a hraje hroznýho přeborníka ve vaření(určitě je dobrý kuchař ) ale chová se jak buran, v některých pořadech o grylování mi ale připadá jako úplný amatér-nebudu zde rozepisovat proč ale jeho černé :připálené ,,stejky " a jak dělá ryby hovoří za vše ,skrátka je to jen divadlo, jinak smený sýr je vynikající jídlo a když se to umí udělat aby neplaval v mastném tak jednou za čas nikomu neublíží.
Ruda
Dana Puchalská
25.11.2018 08:03
Smažený sýr je dobrota. Poprvé jsem ho jedla když mi bylo 16 let. Byli jsme se školou na exkurzi a dala jsem si ho ve Vlašimi v takové noblesní restauraci. Občas si ho udělám doma. A takový smažený hermelín se šunkou, mňam.
Zdenka Jírová
24.11.2018 23:54
Co by mělo být na smažáku tak zavrženíhodné? Řízek je také obalovaný a smažený a neslyšela jsem, že by proti němu někdo výrazně brojil. Jako každé smažené jídlo je hůře stravitelný a denně ho asi nikdo nejí, právě tak jako řízky. Je pravda, že kdysi stála porce v restauraci asi 4 koruny, proto ho měli oblíbený studenti. Několkikrát za rok si ho dopřeji, ale doma. Příprava je jednoduchá a rychlá a hlavně vím, co jím.
Zuzana Pivcová
24.11.2018 20:18
Smažený sýr byl v době mého mládí dost typické studentské jídlo, protože byl levný, což dnes není. Asi jako třeba ovar s křenem, játra nebo sekaná s vlašským salátem. Kdo ho neuměl správně osmažit, tomu se roztekl. Dnes už bych si ho nedala, protože obecně věci smažené v trojobalu nejím. Článek beru jako takovou neškodnou historii určitého pokrmu. Tak proč tolik emocí? Kdo se chce pořád s někým neznámým dohadovat a jen ostře kritizovat, ať jde na Seznam nebo tam zůstane. I zde platí, že "kdo nic nedělá, nic nepokazí".
Ján Zábranský
24.11.2018 20:04
Méně témat by prospělo. Paní Halátové rozumím.
Hana Rypáčková
24.11.2018 17:47
Věro Halátová , čeho jste chtěla dosáhnout? Určitě ne přátelství na tomto webu. Když budete mít agresivní náladu, tak se zadržte a počítejte do deseti. My se tu nehádáme a neosočujeme, nemusíte přece reagovat.
Načíst starší příspěvky