Úvodní foto: Pixabay.com, černobílé foto: autorka
Vánoce, na které nikdy nezapomenu
5. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
6.12.2018 20:40
To já jsem živý vánoční dárek dostala s předstihem, už 22. prosince, přestože se počítalo se začátkem ledna. Strávila jsem 14 hodin na hekárně úplně sama. Jen několikrát nakoukla sestra. Řekli mi, že nemám jíst ani pít a já se toho držela. Ještě několik dní po porodu jsem měla "vysušené" hlasivky a chraptěla jsem jako při těžké angíně. Letos budu péct 43. dort. :-) Přeji vám i vašemu synovi krásné Vánoce i narozeniny.
Marie Faldynová
6.12.2018 14:50
Krásně napsáno! Kamarádce se syn narodil 19.12 a tak to do vánoc stihli i domů - ale počítali se vším! Můj vnuk se narodil na Mikuláše a jmenuje se David, takže v prosinci z oslav nevychází.
Jitka Caklová
6.12.2018 09:29
Smrt je nedílnou součástí života a další součástí je smíření. Co si má kdo odžít, to si odžije a nikdo nežil a nežije stále jen to špatné. Vždy mám možnost volby, buď si budu duši vzpomínkami hladit a nebo si ji budu vzpomínkami drásat.
Věra Halátová
5.12.2018 23:00
Také si jedny vánoce pamatuji víc než všechny ostatní. Můj muž umíral. A věděl to. Děti byly ještě malé. Na vánoce se nedějí jen romantické a krásné příběhy, ale i ty tragičtější.
Vladislava Dejmková
5.12.2018 13:45
Nevím, jestli tento příběh zná i můj syn, kterého se to týká do takových detailů jak popisuji v článku. Ale rozhodně mu pošlu odkaz, aby si tento příběh přečetl. Ostatně vím, že oba moji synové si mé příběhy na íčku docela čtou, protože si o tom občas i povídáme.
Zdenka Soukupová
5.12.2018 13:36
Opravdu krásný příběh. Znají ho takhle krásně vyprávěný i Vaše děti? Jedna moje kamarádka se narodila také na Štědrý den a ještě dostala jméno Eva! Takže vánoce, narozeniny i svátek - takové 3in1. Ale nesla to statečně.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci