ilustrační foto: pixabay.com
Moje nezapomenutelné vánoce
6. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
6.12.2018 19:37
Na dětství mám jen málo vzpomínek, ale připomněla jste mi, že jsme měli také krásná kachlová kamna a na blýskavém stromečku hořely opravdové svíčky a prskavky. Maminka dělala výbornou domácí čokoládu. Dodnes ji cítím na jazyku. Jinak ale na dětství moc nevzpomínám. Je vidět, že vám hezky utkvělo v paměti. Píšete, jako by to bylo včera.
Zuzana Pivcová
6.12.2018 17:47
Zrovna včera jsem viděla u Muzea Mikuláše s andělem a dost hrůzně vyhlížejícím čertem. Uvědomila jsem si, že debaty o strašení dětí a důsledcích toho jsou dost opodstatněné. Děti mají velkou fantazii a realitu berou po svém. Váš příběh je toho důkazem. Je to velmi půvabné vyprávění.
Dana Puchalská
6.12.2018 17:02
Krásná vzpomínka. Vánoce jsou hlavně pro děti,potom je na co vzpomínat.
Libuše Křapová
6.12.2018 16:56
Moc hezká vzpomínka , i když v té chvíli to bylo pro malou holčičku děsivé :-)
Alena Tollarová
6.12.2018 16:47
Krásně něžná vzpomínka i přes tu chvilkovou hrůzu v dětských očích. Moje dětství s maminkou a tátou bohužel skončilo už v 8 letech. I přesto moje dětské vzpomínky vnímají vánoce jako čas strávený u stromečku s opravdovými hořícími svíčkami i tím, že mně a mladší sestře mamka dovolila, abychom si ty nedopalky, vydolované ze skřipečků, ještě zapalovaly a nechaly je dohořet na různých pyramidách z kostek ... určitě trnula hrůzou, abychom čarodějničky uhlídaly.
Alena Tollarová
6.12.2018 16:46
Krásně něžná vzpomínka i přes tu chvilkovou hrůzu v dětských očích. Moje dětství s maminkou a tátou bohužel skončilo už v 8 letech. I přesto moje dětské vzpomínky vnímají vánoce jako čas strávený u stromečku s opravdovými hořícími svíčkami i tím, že mně a mladší sestře mamka dovolila, abychom si ty nedopalky, vydolované ze skřipečků, ještě zapalovaly a nechaly je dohořet na různých pyramidách z kostek ... určitě trnula hrůzou, abychom čarodějničky uhlídaly.
Elena Valeriánová
6.12.2018 15:51
Jani, já čas obdivuji, krásné sdílené vzpomínky. Úplně jsem tu malou holčičku viděla. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci