Dana Kolářová
18.12.2018 15:42
Každý jen ten svůj má za jediný…
Jana Šenbergerová
18.12.2018 13:44
Mám ráda, když je bramborový salát hezky barevný. U rodičů se do něho kromě kořenové zeleniny a kyselých okurek dával nadrobno krájený turistický salám a domácí majonéza. Já tam dávám totéž kromě salámu, malinko cibule a plnotučné hořčice a kupovanou tatarskou omáčku.Dělám ho pořádnou mísu a jíme ho s chutí celé svátky. Nepochybně bych si ale stejně pochutnala na kterémkoliv jiném, přede mnou uváděném. Ať nám všem chutná. :-)
Anna Potůčková
18.12.2018 13:14
Bramborový salát jde u nás na dračku. Já si do něj dělám svoji domácí majonézu a do salatu dávám mrkev, hrášek, okurku. Dávala jsem i cibuli, ale dětem s cibulí nechutná, tak ji tam už nedáváme.
Danka Rotyková
18.12.2018 12:52
Mám ráda klasiku i novinky, a to i v gastronomii. Ale bramborový salát na vánoční svátky - tam neexperimentuji. Chci, aby chutnal stejně jako minule a .... Takže žádný jogurt apod. Jediné, co jsem změnila už jako mladá dívka, je vynechání jakéhokoli salámu v případě, že se k salátu podává řízek z masa, nebo kapr. Tehdy to rodičům zachutnalo a už jsme u toho zůstali.
Jana Kollinová
18.12.2018 12:21
Oblíbila jsem si odlehčený bramborový salát. Brambory nepoužívám salátové ani tolik doporučované rohlíčky, ale jen brambory na pečení. Nejsou vždy dostupné. Celer, petržel a mrkev uvařím v citronem okyselené vodě na skus, vše nechám vychladnout a nakrájím na kostičky do mísy, přidám lžíci hořčice, lžíci nebo dvě kvalitního panenského olivového oleje, osolím, trošku opepřím, přidám jemně nakrájené okurky a třešničkou na bramborovém salátu spousta nakrájené rukoly, čím více, tím lépe. Garantuji, že vám nebude chybět ani smažená ryba, řízek, filé, krůta.
Zdenka Hillová
18.12.2018 11:06
Každý máme svůj recept ,který nám chutná (ráda ochutnám i jiný salát než ten můj) dcera dělá ten co já :))
Dana Puchalská
18.12.2018 10:19
Ano bramborový salát má neskutečně mnoho variant. Je to dobrota. Já osobně nemůžu jist salát s natvrdo vařenými vejci. Ale ostatní ochutnám ráda.
Mirek Hahn
18.12.2018 10:13
Mám rád s majonézou, na Vánoce klasiku, ale v Bavorsku jsem se vděčně cpal jejich bramborovým salátem bez majonézy "na kyselo" a i různé varianty českého bramborového salátu se salámem mi chutnaly. Jen od "zdravých" jogurtových experimentů si držím odstup.
Hana Nováková
18.12.2018 10:11
co kuchařka, to jiný bramborový salát, tak jako svíčková, rajská atd. Nekonečné množství chutí a vůní spojuje jedno přání - nechte si chutnat!