Hana Rypáčková
28.12.2018 10:44
Všechno ať je jako v dětství, jen ten čas je nenávratně pryč. Dnes mají děti tolik hraček, že je to na,škodu..
Alena Tollarová
27.12.2018 21:26
Já jsem nikdy ten pocit být doma sama nezažila, protože maminka, která se starala o mou postiženou sestru, tam byla pořád. Ale svoje kouzlo vánoční prázdniny se stromečkem v pokoji samozřejmě měly. Přeji Vám, paní Hanko, všechno nejlepší k narozeninám a těším se na fejeton.
Hana Švejnohová
27.12.2018 18:28
Moji milí....vlastně spíš moje milé, děkuji vám všem za gratulace, myslím, že své letošní narozeniny opět zpracuji do dalšího fejetonu... Pointa bude patrně jasná: jsem ráda, že je to všechno zase za mnou... :-)
Zdenka Jírová
27.12.2018 00:17
Také jsem vždy milovala ty dny mezi svátky a nejen jako dítě školou povinné, ale i v dospělosti. Dokonce máme společnou zálibu, dívat se do rozsvícených oken a přemýšlet o lidech, kteří za nimi žijí.
Danka Rotyková
26.12.2018 19:45
Hezké počtení, děkuji. A také přeji dodatečně, paní Hano, vše nejlepší k narozeninám. Ty froté ručníky si živě pamatuji, také jsme je dostávaly se sestrami jako dárky. Dodnes mi slouží. A ještě k tomu období mezi Váoci a Novým rokem - to pro mne byl dar z nebes. Jako jediná jsem od Ježíška dostávala skicák plný čtvrtek na kreslení, pastelky, poté i vodové barvy. Zalezla jsem si trochu stranou a dala se do kreslení. Jen ojediněle jsem dostala knížku, tu jsem pak přečetla obvykle během prvních 2 dnů. Toto období je docela krátké, asi proto mi bylo vzácné. Pokud jsme mohli bruslit na rybníku před naším domem, pak takové prázdniny neměly chybu.
Marie Faldynová
26.12.2018 17:58
My zase s bratrem jednou vyrobili "bugárnu" - sedačku, na které se dalo sjíždět po zasněženém svahu. Dneska bydlíme tak daleko od sebe, že společné zimní sporty skončily. Také já přeji k narozeninám vše nejlepší!
Jana Šenbergerová
26.12.2018 16:01
Moje mezi svátky bylo určitě někde v koutě s knihou nebo pastelkami, jako dítě jsem zimu vůbec neměla ráda. Vaše mezi svátky jste opět popsala moc hezky. K vašim vánočním narozeninám vám přeji všechno, co vy sama pokládáte za nejlepší.
Zuzana Pivcová
26.12.2018 09:28
Při předběžné přípravě fejetonu jsem ty narozeniny nějak překoukla. :-D Tak dodatečně, vše dobré a všechny dny tak krásné jako ty dny mezi svátky, které máš od dětství ráda.
Marie Seitlová
26.12.2018 09:06
Také v tyto dny vzpomínám na své dětské Vánoce. Bydleli jsme v horách, sněhu hodně a zábavy venku také. Hanko, přidávám se ke gratulantům a přeji vše nejlepší.
Eva Balúchová
26.12.2018 08:58
Tyto dny nás asi všechny vrací do mládí.Byly to dny plné sněhu,ledu,zimy a veselí.Lyže jsem našla ve sklípku po dědečkovi.Žádné bezpečnostní vázání jak mají mladí dnes.Provázky jsem si je přivázala k botám a sjížděla kopce.A nevím jestli znáte karosérky?To byla zase zábava z kopce po ledu.Včera se mne vnuk ptal jaká byla moje nejoblíbenější hračka.Trochu mě zaskočil,my jich moc neměli a hlavně jsme byli venku.
Hanko,gratuluji k narozeninám.
Načíst starší příspěvky