Foto: autorka
Rejvíz, místo mého srdce
9. 2. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
9.2.2019 18:43
Na Rejvízu jsem sice fyzicky nikdy nebyla, ale díky prohlížení tohoto portálu už ho tak trochu znám. A vůbec se Tvé volbě nedivím. Kdo ví, třeba se zadaří a taky si tam nožky trochu ošoupu :)
Anna Potůčková
9.2.2019 17:17
Mám také takové místo. Rejvíz neznám, nikdy jsem tam nebyla a dle přiložených fotografii by určitě za návštěvu stál !
Věra Ježková
9.2.2019 16:45
Mám na světě místo, které mám hluboko v srdci a ve svých snech – vesničku u Příbrami, kam jsem jezdila jako dítě na prázdniny a kterou jsem loni po více než 40 letech navštívila. Doufám, že se tam podívám i letos. Elenko, Rejvíz jsem dosud znala jen jako jméno. Ráda jsem ho poznala tvým prostřednictvím.
Marie Novotná
9.2.2019 15:52
Elen,to je krása.Já viděla Rejvíz v létě,ale koukám,že je nádherný i v zimě.Má jiné kouzlo,krásu v jiné podobě.Díky za přiblížení zimní atmosfery.
Marie Seitlová
9.2.2019 14:15
Také mám takové místo a ráda se tam vracím. Na Rejvízu jsem byla vícekrát a je tam opravdu krásně. Elen dík za připomínku a krásné fotky.
Jana Šenbergerová
9.2.2019 14:00
Je více míst, která nosím v srdci, ale Rejvíz ho zabírá nejvíc. Tento týden jsme tudy jeli do Jeseníku a já měla tisíc chutí vystoupit a užít si té zimní nádhery. Paní doktorka čekala, tak jsem to vzdala. Jirka Gill tam pořád tráví hodně času, ale už ho nechtějí nohy nosit. Asi si je moc ošoupal v rejvízském rašeliništi.
Dana Puchalská
9.2.2019 13:46
Ano ani jsem nemusela jet někam, kde jsem nikdy nebyla a uviděla jsem krásný kout naší země. Děkuju. Fotografie jsou reklama na zimní pohádkovou nádheru.
Hana Nováková
9.2.2019 13:37
krásně jsem se prošla z tepla domova a zároveň jsme se i dozvěděla něco zajímavého. Děkuji - moc hezké
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci