Herečka Raquel Welch. FOTO: pinterest.com
Sexbombám se stárne těžce
19. 2. 2019Velmi často se nyní používá výraz umění stárnout. Na první pohled jde o slovní spojení legrační, až nesmyslné. Vždyť stárnutí je přirozený proces, který prostě plyne, tak proč by se ho měl někdo učit?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
19.2.2019 18:32
"Když žena moc krásy nemá nemá noc co ztratit," tak s tím si dovolím nesouhlasit. Protože se mi tento výrok nelíbí. Krása, co to je? A co z krásné mísy, když je prázdná. Věrko, tvůj výrok " stáří není pro sraby" je naproti tomu geniální.
Naděžda Špásová
19.2.2019 16:34
Není to těžké jen pro sexbomby, ale pro všechny lidi. Filmové sexbomby a jim podobní stárnou v pohodě, protože na to mají. Dávat nám za vzor zrovna Raquel Welch není moc vhodné. Už se tu o tom psalo mnohokrát. Je fakt, že sexbombám jsem nikdy nezáviděla.
Dana Puchalská
19.2.2019 14:27
A je známé to, že když v mládí nebyla herečka ani jiná žena sexbomba, ale úplně obyčejná a tuctová dívka, tak ve zralém věku vypadá víc než dobře. Příroda si někdy dokáže s lidmi fakt pohrát.
Jana Šenbergerová
19.2.2019 14:10
Bomby jakéhokoliv kalibru jsou jen a jen "zbraně" a je známo, že i ty stárnou.
Zdenka Soukupová
19.2.2019 13:33
Většina z nás sexbomby nejsou (teď se tady nechci nikoho dotknout), takže se nám stárne lehce, ne? ☼
Jitka Caklová
19.2.2019 13:09
Tak to mám na stáří velice dobře nakročeno. Krásy nikdy nemaje, nemám co ztratit a s výškou 176 cm a k ní přiměřenou váhou, mi "klimakterický diblík" opravdu nehrozí :-) :-) :-)
Dana Puchalská
19.2.2019 12:48
Ano není pro žádné "sraby" a je to fakt kumšt. Není nic horšího než klimakterický d i b l í k.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA