Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Věra Ježková
22.2.2019 17:01
Baleríny jsou jediné botky, které můžu v létě nosit k šatům. V jednom internetovém obchodě je mají i v mé něžné 43. Páskové boty mě dřou.
Dana Puchalská
22.2.2019 16:29
Baleríny jsou krásné, ale.... Na celodenní chůzi ne. Jedny mám, ale musím v nich nosit měkké gelové vložky,to jsou už pohodlné. Mně by se líbily č. 8 a 9.
Dana Puchalská
22.2.2019 16:29
Baleríny jsou krásné, ale.... Na celodenní chůzi ne. Jedny mám, ale musím v nich nosit měkké gelové vložky,to jsou už pohodlné. Mně by se líbily č. 8 a 9.
Jarmila Komberec Jakubcová
22.2.2019 15:12
Být mi o 50 let méně, asi bych baleríny nosila. Dnes dávám přednost kvalitní obuvi na nižším podpatku. Většinou si obuv kupuji ve Zdravotních potřebách.Jinak baleríny nosí moje vnučka.
Naděžda Špásová
22.2.2019 14:19
Baleríny nejsou moje oblíbená obuv. V takových botách mě bolí nohy i záda.
Blanka Bílá
22.2.2019 13:48
Líbí se mi, ale zatím u mne v botníku nejsou.Vysoké podpatky, jehly, u mne skončily u prvního mateřství, od té doby jen klínek, v dnešní době dávám přednost těm botičkám, co mají vše pohodlné a hlavně se nesmekají, ty letní se hodí ke všemu, hodně ty sportovní.U našeho věku se vše možné, ale já už nerada riskuji, pokud podrážka jezdí i na písku, za mne má mínus.
Danka Rotyková
22.2.2019 13:47
Kdybych měla nosit balerínky teď jako seniorka, asi bych raději chodila bosa. Jsou na pohled hezké, ale absolutně nic pohodlného. Maximálně jako přezutí na pár hodin do kanceláře s koberci, to si dovedu představit. A to nemám žádné závažné problémy s chůzí. Myslím si, že tento článek moc žen na "íčku" nepotěší....
Zdenka Soukupová
22.2.2019 13:35
Baleríny se mi nikdy nelíbily, už proto, že jsou hezké tak do č. 37, max 38. Já potřebuji větší a to už jsou pak takové nehezké neforemné lodě. Radši mám kvalitní kožené boty na středně vysokém podpatku.
Marie Doušová
22.2.2019 13:04
Balerínky jsem nikdy neměla ráda a nikdy jsem je nenosila. Ale věřím , že hlavně vysoké ženy je rády nosí.
Věra Lišková
22.2.2019 12:02
Nechci si na své nohy stěžovat, ještě mi slouží dobře, ale nic uzoučkého již pro ně není. Potřebují pohodlí širší boty, třeba v teniskách si v létě lebedí.
Načíst starší příspěvky