Jak jsem selhala a nestala se frontovou bojovnicí
10. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
10.3.2019 10:50
O tomhle vím, protože u nás je taky Lidi a každé pondělí ráno je to přesně tak, jak píšete. Mně by tam nedostali ani za zlatý prase. Slyšela jsem od prodavače v Kauflandu, jak se tam důchodci poprali o kachny. Taky to nechápu, vždyť dneska už je všeho dost. :-)
Hana Rypáčková
10.3.2019 10:32
Nejsem nakupovací typ, pobavila jsem , vtipně popsané.Kamarádka chodí po slevách a jednou málem přišla o bundu, kterou si svlékla, aby jí rozohněním nekleplo. Už jí prý měl někdo v košíku, podobné z letáku byly už rozebrané...Kupovala jsem koncem února dvíčky na hrib v blatenském Lídlu a něco podobného se tam konalo, já s výdajem 30 Kč se protlačila a předběhla ..
Jitka Hašková
10.3.2019 10:08
To mě nechává chladnou. Nemám rodinu, ale i kdyby, tak bych se nikam prát nešla.
Zuzana Pivcová
10.3.2019 09:47
Zase jsem se pobavila. Vím, jak to funguje o dovolené na jihu v Týně, kde mají také Lidl. Když se v letáku objeví slevy. lidé tam jdou hned po otevření. Náš pan domovník urval poslední sadu nářadí asi půl hodiny po zahájení prodeje. A to je označováno jako týden slev. Připadá mi to někdejší jednu scénku s Mr. Beanem, kterak lidé spali ve frontě na novoroční výprodej a on tam dal za sebe spací pytel a místo hlavy zelí, jako že tam také čeká.
Hana Nováková
10.3.2019 09:36
Tyto akce nemám ráda, připadá mi to nedůstojné. Lidé se rvou o oblečení, kachny, levné máslo a to jsme ve 21. století, nepřipadá i vám to směšné? Moc hezky napsáno...
Věra Lišková
10.3.2019 09:29
Není nic lepšího, než se po ránu zasmát, i když den je zachmuřený a jaro ještě vyčkává za bukem. Přes to, že mi pobolívá v krku a jiné nepříjemnosti ani neuvádím, jste mi zvedla náladu.
Dana Puchalská
10.3.2019 09:05
Pobavila jsem se. Když v Lidlu a nejen tam vypukne slevové šílenství, tak pádím honem pryč. A nestačím se divit. Jedna paní tam ztratila i berli ale v tom ajfru co prožívala, zapomněla i kulhat. E to tam vždy nejen o rozum, ale i o celkové zdraví. To radši nic než tuhle hrůzu hrůz.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci