Kappadoky. FOTO: pixabay.com
Tureckem s Milošem
11. 3. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
13.3.2019 12:01
Paní Marie Metelková zřejmě dle sebe soudí ostatní. Alespon já to tak vidím......
Dana Puchalská
12.3.2019 20:54
Paní Marie Metelková. Jak které Čechy.. Musím oponovat. Znám takové hosty v hotelích, že mi je z toho slušně řečeno zle. A bohužel to jsou většinou hosté z Asie a Orientu. Léta jsem měla tu čest pracovat v hotelnictví.
Marie Metelková
12.3.2019 06:48
Jak poznáte čechy v cizině? Na talíř si nandají tolik, že jídlo padá a bryndají do klína. Po večeři devět dortů je velmi statečné, bylo to v ceně. Po takovémto zájezdu se pán stal odborníkem na Turecko.Článek je spíš varováním před některými " účastníky zájezdu."
Jana Šenbergerová
11.3.2019 19:26
Nejdřív mě délka článku vyděsila, nakonec pobavila. Škoda, že nedodáváte žádné fotky. Určitě by byly zajímavé.
Zuzana Pivcová
11.3.2019 19:09
Možná jste si dělal během cesty poznámky, ale to je v pořádku, dělám to taky a určitě i další. A pokud ne a zůstalo Vám vše v paměti, pak ještě větší pochvala. Kdybych se chystala do Turecka, použila bych Váš článek pro přípravu.
Zorka Horká
11.3.2019 17:49
To je "cestopis" podle mého gusta. Připomínáte mi cestovatele Vojkůvku. :-)
Dana Puchalská
11.3.2019 14:20
Super. Miloš se nám hlásí i z ciziny. Fakt jsem se pobavila, jen tak dál.....
Jana Hošková
11.3.2019 13:52
Pane Miloši,moc poutavý a zajímavý článek ! Obdivovala jsem, jak jste si to všechno zapamatoval. A poučila jsem se, spoustu věcí jsem samozřejmě nevěděla. Děkuji ! :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci